Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Computervloeren

Computervloeren bij KantoorFloor

Bent u op zoek naar computervloeren? Bij KantoorFloor bent u bij het juiste adres! Wij als vloerspecialist beschikken over verschillende vloerbedekkingen die uw computerruimte een nieuwe stijlvolle uitstraling geven. Binnen ons assortiment hebben wij diverse merken van Desso tot Modulyss. Deze merken hebben vloertypen die voor kantoor en computerruimtes gebruikt kunnen worden.  Zo heeft Desso Airmaster unieke vloereigenschappen die fijnstof uit de lucht van uw kantoor kan filteren.  Computervloeren van Forbo zijn geraffineerd en stylish in modulariteit. Interface biedt veelzijdige designmogelijkheden. Modulyss is slijtvast en veilig.

Bij KantoorFloor vindt u niet alleen uw passende computervloer, wij kunnen uw nieuw computervloer voor u laten leggen. KantoorFloor helpt u graag met vinden van deze vloeren.

Prijzen van computervloeren

Bij KantoorFloor hanteren wij verschillende prijsklassen op het gebied van computervloeren. Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om de ideale computervloer te kunnen vinden. Met een klein of groot budget vindt u samen met onze ervaren adviseurs de passende computervloer voor uw kantoorruimte. De prijzen van computervloeren variëren tussen 13 en 48 euro.

Computervloeren

Computervloeren leggen

Het leggen van computervloeren is niet heel eenvoudig. Vaak kost het veel tijd en energie. Wij als ervaren vloerspecialist kunnen u hierbij helpen. Door de jaren heen hebben wij veel bedrijven geholpen met het leggen van computervloeren. Voordat ons team bij u aan de slag gaat, willen wij eerst de locatie bekijken om vervolgens de juiste berekeningen te maken. Als dat gedaan is, kunnen wij aan de slag! KantoorFloor levert en legt uw nieuwe vloer inclusief lijm. Het afvoeren van het snijafval behoort ook tot onze werkzaamheden.

Advies over computervloeren bij KantoorFloor

Bent u van plan om computervloeren te gaan leggen? Wij kunnen u hierbij helpen. Onze ervaren adviseurs zijn op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van computervloeren. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn beschikbaar via de telefoon of via de e-mail. KantoorFloor helpt u graag!

  • Computervloeren
  • Computervloeren
  • Computervloeren
  • Computervloeren
  • Computervloeren

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 24 beoordelingen
Desso Forbo Interface Modulyss Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!