Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projecttapijt specialist

Voordelen van projecttapijt

Vandaag de dag wordt er in de kantorenmarkt voornamelijk met tapijttegels gewerkt. Het 'breedte tapijt' zal desondanks voor veel vergaderruimten en boardrooms nog wel de voorkeur genieten. Mede door de mooie luxueuze uitstraling is het tapijt in deze ruimte nog altijd populair. Kantoorfloor is een ware projecttapijt specialist en biedt tapijt aan in vele uitvoeringen en kleuren. Zo is er een passend tapijt beschikbaar voor ieder kantoorinterieur en iedere huisstijl. Onze adviseurs kunnen u adviseren over de mogelijkheden.
Projecttapijt is een product waaraan veel zorg besteed wordt. Wanneer het tapijt ons pand verlaat kunt u er van op aan dat het product volledig voldoet aan de specificaties zoals die in de betreffende productdocumentatie zijn opgenomen. Het belangrijkste onderdeel in de presentatie van projecttapijt wordt echter pas bepaalt wanneer het tapijt gelegd wordt.

Tapijt leggen

Tapijt leggen is een echte ambacht. Hoe meer ervaring men heeft opgedaan, en hoe meer training men heeft gevolgd, hoe preciezer en mooier het tapijt gelegd kan worden. U hoeft het tapijt natuurlijk niet door een projecttapijt specialist te laten leggen maar voor een optimaal resultaat raden wij dit wel aan. Onze medewerkers zijn u graag van dienst bij het leggen van uw vloer.
U kunt het tapijt zelf leggen door de instructies nauw te volgen. Een ander belangrijk deel waar men echter ook zorg aan moet besteden is de ondervloer. Bij tapijttoepassing vraagt de ondervloer altijd bijzondere aandacht. De ondervloer vormt letterlijk de basis waarop het tapijt zijn kwaliteiten en eigenschappen zal bloot leggen. Aspecten als vochtigheid, egaliteit en drukvastheid zijn daarbij zeer belangrijk. 

Impressie van onze vloeren

  • projecttapijt specialist
  • bestellen bij projecttapijt specialist
  • projecttapijt specialist inhuren
  • projecttapijt specialist inschakelen
  • kopen bij projecttapijt specialist

KantoorFloor projecttapijt specialist

Kantoorfloor heeft een team van vakmensen in dienst die al honderden panden hebben voorzien van een prachtig projecttapijt. Indien u het tapijt optimaal tot zijn recht wil laten komen raden wij u dan ook aan om KantoorFloor als echte projecttapijt specialist voor het uitvoerende werk in te zetten. Voor een vrijblijvende offerte of het stellen van vragen zijn wij op werkdagen tot 17.00 uur telefonisch en per mail bereikbaar. Wij voorzien u met alle plezier van de gewenste informatie.

Aanbevolen vloeren voor uw branche

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!