Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Naaldvilt tegels

Forbo Forte tegels

Van € 40,20 voor € 28,14 per m² (excl. BTW)

Tarkett Desso Forto

Van € 36,73 voor € 23,87 per m² (excl. BTW)

Tarkett Desso Lita

Van € 49,64 voor € 32,27 per m² (excl. BTW)

De voordelen van naaldvilt tegels als vloerbedekking

Naaldvilt tegels kennen vele voordelen. Het is dus zeker de moeite waard om dit type vloer mee te nemen in uw vergelijking bij de zoektocht naar een projectvloer. Wij zetten de voordelen graag voor u op een rijtje. 

  • Naaldvilt tegels zijn gemaakt van natuurlijke materialen die kleurvast en duurzaam zijn.
  • De materialen van naaldvilt tegels zijn waterafstotend en vuilafstotend, waardoor naaldvilt tegels weinig onderhoud vragen. 
  • Naaldvilt is erg stevig en slijtvast, waardoor dit een duurzame keuze voor uw projectvloer is. 
  • Tegels van naaldvilt zijn eenvoudig en snel te plaatsen. 
  • Dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding zijn naaldvilt tegels een geschikte keuze bij een klein budget. 

Onze gehele collectie naaldvilt tegels is online te bekijken. Filter op kleur of prijs per vierkante meter en vindt zo de geschikte vloer voor uw bedrijfsruimte. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vloerbedekking voor uw bedrijfsruimte. 

Forbo Forte tegels, Tarkett Desso Forte tegels en Tarkett Desso Lita tegels

In de online collectie van Kantoorfloor.nl vindt u de naaldvilt tegelcollecties van de merken Forbo en Tarkett. De Forbo naaldvilt tegels hebben een polyamide structuur met vezelcoating op de rug en zijn geïmpregneerd met latex. En dankzij de dichte textuur kennen deze vloeren een hoge slijtvastheid. De Tarkett Desso Forte is een robuuste tegel die gemaakt wordt uit slijtvast nylon vezels. De Tarkett Desso Lita is een erg sterke soort tapijttegel. In de zakelijke verhuurmarkt heeft de Desso Lita naaldvilt tegel zich ruimschoots bewezen. Vraag gratis stalen aan via onze website om de verschillende kleuren van de Tarkett en Forbo naaldvilt tegels in het echt te bekijken. 

Uw naaldvilt tegels laten leggen door onze professionals

Wij helpen u bij het gehele proces en ontzorgen u van A tot Z. Van advies tot planning en van levering tot het leggen van de nieuwe naaldvilt tegels voor uw bedrijfsruimte. Al onze vloeren worden gelegd door ervaren vakmannen. Zo ook onze naaldvilt tegels. Tijdens het plaatsen van uw nieuwe naaldvilt tegels houden we zo veel mogelijk rekening met de dagelijkse werkzaamheden, zodat u en uw collega’s door kunnen werken zonder al te veel hinder van onze vakmannen te ondervinden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag meer uit over onze services. 

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!