Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Vloeren voor ziekenhuizen

Vloeren voor ziekenhuizen

STOFFEERDERS VAN KANTOORFLOOR

Voor ziekenhuizen is het van groot belang dat de vloeren in goede staat zijn, zowel voor de hygiëne als om valpartijen te voorkomen. Hiervoor bent u bij Kantoorfloor aan het juiste adres. Onze adviseurs komen graag langs om de ruimte te analyseren en u te adviseren over de vloeren die geschikt zijn voor een ziekenhuis. Om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en materialen volgen onze stoffeerders regelmatig trainingen bij leveranciers. Al de medewerkers zijn daarnaast in het bezit van een VCA-certificaat. Het leggen van vloeren dient vakkundig te gebeuren om een goed resultaat te kunnen garanderen. Met een mooi afgewerkte vloer ziet het ziekenhuis er representatief uit. Kantoorfloor adviseert u daarom om haar ervaren stoffeerders de vloerbedekking te laten leggen.

Vloeren voor ziekenhuizen

ONZE DIENSTEN

Kantoorfloor heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de projectstoffering en heeft een assortiment dat enkel en alleen uit hoogwaardige producten bestaat. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen. Onze adviseurs verdiepen zich in de nieuwste trends en zijn om die reden altijd in staat om u van betrouwbare en actuele informatie te voorzien. Zij bezoeken graag uw locatie om de ruimte te bekijken en u te informeren over de beste vloeren voor ziekenhuizen. Wanneer u interesse heeft, bespreken wij met u de opdracht en doen u vervolgens graag een scherp aanbod in de vorm van een vrijblijvende offerte.

Impressie van onze vloeren

  • Vloeren voor ziekenhuizen
  • Vloeren voor ziekenhuizen
  • Vloeren voor ziekenhuizen
  • Vloeren voor ziekenhuizen
  • Vloeren voor ziekenhuizen

PRIJS VLOEREN VOOR ZIEKENHUIZEN BEREKENEN

Op de Kantoorfloor website kunt u tevens eenvoudig berekenen wat het leggen van een vloer in uw ziekenhuis zou kosten. Deze online berekeningen zijn vrijblijvend en kunt u zelf maken. Wilt u graag een afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem dan direct contact met ons op. Voor vragen zijn wij tevens van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar.

Aanbevolen vloeren voor uw branche

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!