In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Desso AirMaster prijs

Desso Airmaster bij KantoorFloor

De lucht die er in een kantoor ingeademd wordt heeft een grote invloed op onze gezondheid. Een groot deel van onze tijd brengen we binnenshuis door, daarom is het van levensbelang om de kwaliteit van de lucht zo optimaal mogelijk te houden. Desso Airmaster is de oplossing voor uw kantoor. In vergelijking met andere vloeren, worden de stofdeeltjes door deze tapijt beter absorbeert. De tapijten van Desso Airmaster verbeteren daardoor de luchtkwaliteit in uw kantoor!

Prijs van Desso Airmaster

Op onze website hanteren wij diverse prijsklassen voor het merk Desso. Op deze manier kunt u zowel met een beperkt, als een groot budget, uw droom vloer vinden. De prijs van Desso, type Airmaster bedraagt bij KantoorFloor ongeveer €35.

Desso Airmaster prijs

Voordelen van Desso Airmaster

De vloerbedekkingen van Desso Airmaster zorgen voor een frisse en schone lucht. Desso Airmaster vermindert de hoeveelheid stofdeeltjes die door de lucht zweven. Dankzij unieke draden van de vloerbedekking van Desso Airmaster wordt de stof in de lucht gefilterd. Daarnaast is Desso Airmaster niet alleen erg functioneel en praktisch maar ook stijlvol en makkelijk te combineren met ander interieur.

Desso Airmaster advies

Heeft u last van stof in de lucht? Zou u de kwaliteit van de lucht in uw bedrijfsruimtes willen verbeteren? Desso Airmaster vloerbedekking kan u hierbij helpen. Op onze website is Desso Airmaster in 18 kleuren beschikbaar. Dit biedt u veel mogelijkheden om een perfecte Desso Airmaster vloer voor uw kantoor te vinden. Heeft u hulp nodig met het vinden van een passende Desso Airmaster vloerbedekking? Wilt u de Desso Airmaster vloer zelf laten leggen of het leggen liever uitbesteden? KantoorFloor kan u hierbij ondersteunen. Wij leveren niet alleen de mooiste kantoorbedekkingen, we kunnen de Desso Airmaster vloeren ook bij u plaatsen. Voor meer informatie over de prijs van Desso Airmaster of verdere vragen, kunt u telefonisch of via de e-mail contact opnemen. Wij helpen u graag!

  • Desso Airmaster prijs
  • Desso Airmaster wachtruimte
  • Desso Airmaster laten leggen
  • Desso Airmaster lobby
  • Desso Airmaster vloerbedekking

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!