Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Desso stoffering

Eigenschappen Desso stoffering

Desso stoffering heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Alle tapijttegels en tapijt van Desso stoffering staan bekend om de hoge kwaliteit. De Desso AirMaster lijn beschikt zelfs over een technologie die zorgt voor een vier keer hogere reductie van fijnstofconcentratie in de lucht. Daarnaast zijn de materialen die Desso gebruikt ook nog eens duurzaam.
Met de mogelijkheden van Desso stoffering kan ieder ruimt een stijlvolle uitstraling krijgen. Er kan eindeloos gecombineerd worden met de tapijttegels van Desso. Een bescheiden vloer of juist lekker speels, kleurrijk of super strak. Met Desso stoffering kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Alle kleuren uit de Desso tapijt lijn zijn perfect met elkaar te combineren. 

Bekijk direct ons Desso assortiment >

 

Waarom tapijttegels

Het gebruik van tapijttegels kent vele voordelen. Een van de grootste voordelen van tapijttegels is de grote flexibiliteit die er mogelijk mee is. Een vlek of beschadiging op het Desso tapijt? De tegel kan gemakkelijk vervangen worden en de vloer is weer als nieuw. Een ruimte die u een keer een andere uitstraling wilt geven? Door enkel een aantal tegels te vervangen door een andere kleur creëert u al een geheel nieuwe uitstraling.

Impressie van onze vloeren

  • desso stoffering advies
  • desso stoffering bestellen
  • desso stoffering kantoorfloor
  • desso stoffering kiezen
  • desso stoffering kopen

Over ons

Al tientallen jaren levert KantoorFloor vloeren van topkwaliteit. Naast het assortiment Desso stoffering leveren wij ook nog stofferingen van andere merken, en vele andere soorten vloeren geschikt voor kantoorruimtes. Ons gehele assortiment kunt u vinden op onze website. Advies nodig? Of heeft u interesse in een van onze vloeren? Neem gerust contact met ons op, ons team staat klaar om u verder te helpen.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!