In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Desso tapijt

Eigenschappen Desso tapijt 

De Desso tapijttegels hebben een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Het Desso tapijt staat om zijn hoge kwaliteit bekend. De Desso AirMaster lijn beschikt zelfs over een technologie die zorgt voor een acht keer lagere fijnstofconcentratie in de lucht. Daarnaast zijn de materialen die zijn gebruikt voor het Desso tapijt ook nog eens duurzaam, waardoor u met een Desso vloer ook aan het milieu denkt. Voor iedere ruimte is er een stijlvolle vloer mogelijk door het eindeloos combineren met de tapijttegels.  Een bescheiden vloer of juist lekker speels, kleurrijk of super strak. Met Desso tapijt kunt u het zo maken zoals u zelf gewenst had. Alle kleuren uit de Desso tapijt lijn zijn perfect met elkaar te combineren. Door middel van Mixing & Matching kunt u uw creativiteit de vrije loop laten gaan.

Voordelen tapijttegels

Het gebruik van tapijttegels kent vele voordelen. Een van de grootste voordelen van tapijttegels is de grote flexibiliteit die er mogelijk mee is. Een vlek of beschadiging op het Desso tapijt? De tegel kan gemakkelijk vervangen worden en de vloer is weer als nieuw. Ook variatie in stijl in het kantoor is nog nooit zo makkelijk geweest. Door enkel een aantal tegels te vervangen door een andere kleur creëert u al een geheel nieuwe uitstraling. Daarnaast zijn de tapijttegels geluiddempend, zeer geschikt voor kantoorruimtes.

Impressie van onze vloeren

  • desso tapijt advies
  • desso tapijt bestellen
  • desso tapijt kantoorfloor
  • desso tapijt kopen
  • desso tapijt leverancier

Kantoorfloor

Al tientallen jaren levert KantoorFloor vloeren van topkwaliteit. Naast het Desso tapijt leveren wij ook nog andere soorten vloeren geschikt voor kantoorruimtes. Ons gehele assortiment kunt u vinden op onze website. Van advies tot het aanleggen van de vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Interesse in een van onze vloeren? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u met veel plezier te woord.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!