In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Desso tapijt prijzen

Diversiteit van Desso tapijt

KantoorFloor beschikt over verschillende typen tapijt en vloerbedekking, één daarvan is Desso. Wat Desso speciaal maakt is de hoge kwaliteit en lange levensduur. Zo is Desso vloerbedekking geschikt voor commerciële toepassingen in onderwijsgebouwen, banken, winkels of zorgcentra. Daarnaast produceert de tapijten leverancier Desso innovatieve AirMaster tapijt. Dit tapijt zorgt voor de zuivering van de lucht. Bij KantoorFloor helpen wij u graag met de keuze van een Desso vloerbedekking. Tevens, kan Desso tapijt door ons team voor u gelegd worden.

Desso tapijt prijzen

De uitstraling en levensduur van een tapijt heeft te maken van de kwaliteit van het stof en de manier waarop Desso gelegd is. Het tapijt van Desso is sterk en duurzaam. Met Desso tapijt kunt u een aangename sfeer in uw werkruimtes creëren. Heeft u een groot of wellicht een beperkt budget? Geen probleem, bij KantoorFloor kunt u diverse Desso tapijten in verschillende prijsklassen vinden. Unieke print en kleurgebruik bepalen de prijs van Desso. De prijzen van Desso tapijt variëren tussen 20 euro en 60 euro.

Desso tapijttegels prijzen

Naast de traditionele tapijten en vloerbedekking heeft KantoorFloor in het assortiment ook Desso tapijttegels. Wij beschikken over verschillende designs en kleuren. Desso tapijttegels zijn geschikt voor kantoorruimtes. De installatie en aanpassing van Desso tapijttegels vindt snel en makkelijk plaats. Net zoals bij Desso tapijt, zijn de prijzen van Desso tapijttegels ook verspreid over verschillende prijssegmenten. De prijzen voor dit type vloerbedekking variëren tussen 18 en 35 euro.  

Vloerbedekkingadvies van KantoorFloor

Bent u op zoek naar een Desso vloerbedekking? Wij als de vloerspecialist begrijpen u als geen ander en willen wij u graag hierbij helpen. Dankzij onze ervaren en up-to-date adviseurs vinden wij de passende Desso vloerbedekking voor uw bedrijfsruimte. Wilt u meer informatie over Desso tapijt prijzen? Neem dan gerust contact met ons op. KantoorFloor is zowel via de telefoon als e-mail beschikbaar. Wij helpen u graag.

  • Desso tapijt cafe
  • Desso tapijt lobby
  • Desso tapijt kantoorruimte
  • Desso tapijt lobby
  • Desso tapijt gang

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!