Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Desso tapijttegels

Eigenschappen Desso tapijttegels  

De Desso tapijttegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De Desso AirMaster lijn beschikt over een technologie die zorgt voor een acht keer lagere fijnstofconcentratie in de lucht. Daarnaast zijn de Desso tapijttegels ontwikkeld met duurzaam materiaal, waardoor de productie op een manier gebeurt die het minst schadelijk is voor het milieu. Met tapijttegels kan eindeloos gecombineerd worden, voor iedere ruimte een stijlvolle vloer. Met de Desso tapijttegels kunt u het zo speels of bescheiden maken als u zelf wenst. Alle kleuren uit de Desso lijn zijn perfect met elkaar te combineren. De meeste combinaties zorgen voor een alloverpatroon. Door de Mixing & Matching mogelijkheden kunt u uw creativiteit de vrije loopt laten gaan.

Voordelen Desso tapijttegels

Het gebruik van tapijttegels kent vele voordelen. Een van de grootste voordelen van tapijttegels is de grote flexibiliteit die er mogelijk mee is. Raakt er een keer een tegel beschadigd? Of komt er een vlek op? Een tegel kan gemakkelijk vervangen worden en de vloer is vervolgens weer als nieuw. Ook variëren van de stijl in het kantoor is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Door enkel een aantal tegels te vervangen door een andere kleur creëert u al een geheel nieuwe uitstraling. Daarnaast zijn de tapijttegels geluiddempend, ideaal geschikt voor kantoorruimtes.

Impressie van onze vloeren

  • desso tapijttegels advies
  • desso tapijttegels bestellen
  • desso tapijttegels expert
  • desso tapijttegels kopen
  • desso tapijttegels leverancier

Diensten van Kantoorfloor

Al tientallen jaren levert KantoorFloor vloeren van topkwaliteit. Naast de Desso tapijttegels leveren wij ook nog andere soorten vloeren geschikt voor kantoorruimtes. Ons gehele assortiment kunt u vinden op onze website. Van advies tot het leggen van de vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Interesse in een van onze vloeren? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u met veel plezier te woord. 

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!