Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Forbo flooring

Diversiteit van Forbo flooring

Binnen ons assortiment vindt u een grote diversiteit aan vloeren en vloerbedekkingen. Onze vloerbedekkingen zijn rijk in kleurgebruik, stijlvol en duurzaam met ongeëvenaarde kwaliteit, maatvastheid en prachtige ontwerpen. Forbo ademend deze kenmerken en is een van de populairste merken binnen het assortiment van KantoorFloor.

Forbo flooring produceert vinyl, naaldvilt, flotex, marmoleum, tapijttegels en schoonloopmatten. Flooring van Forbo is geschikt voor verschillende branches zoals kantoor, retail, hospitality, gezondheidszorg en onderwijs. KantoorFloor wilt u graag helpen in uw zoektocht naar de perfecte Forbo flooring waarbij ons ervaren team ook adviseert in het leggen van de vloer, of het leggen geheel uit handen neemt.

Forbo flooring prijzen

De kwaliteit van stof, unieke design of kleurvariatie hebben invloed op de prijs. Bij KantoorFloor willen wij iedereen de kans geven om een passende vloerbedekking te vinden, voor elk budget. Dus heeft u een klein of groot budget – bij ons is alles mogelijk. Forbo flooring kan vanaf 13 euro per m2 in onze webshop aangeschaft worden. Daarnaast beschikken wij over diverse Forbo flooring welke in een hoger prijssegment liggen.

Forbo Flooring vergaderzaal

Forbo flooring zelf leggen of uitbesteden

KantoorFloor wilt u niet alleen helpen met het zoeken naar een Forbo vloer, wij kunnen de vloer ook voor u leggen. Voordat onze medewerkers aan het werk gaan, willen wij graag uw bedrijfslocatie bekijken. Op basis daarvan worden er berekeningen gemaakt en een offerte uitgebracht. Vervolgens gaat ons team aan de slag. Naast het leveren van de Forbo flooring, wordt het snijafval ook door ons verwerkt.  

Flooringadvies van KantoorFloor

Wilt u uw bedrijfsruimte een frisse uitstraling geven en bent u specifiek in Forbo flooring geïnteresseerd? Ons ervaren team helpt u graag. Wij hebben adviseurs met up-to-date kennis, welke u helpen in de keuze voor een passende vloer. Naast advisering, kan de vloer ook door ons gelegd worden.

Wilt u meer weten? Heeft u vragen over Forbo flooring? Ben u wellicht geïnteresseerd in een afspraak? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of een e-mail sturen.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!