Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Forbo linoleum

Natuurlijk Forbo Linoleum

Het Forbo Linoleum is een slijtvaste vloerbedekleding die al jarenlang bij de meest toegepaste vloerbekledingen hoort. Linoleum is een vloerbekleding gemaakt van natuurlijke producten. Er zijn onder andere grondstoffen als jute, hars en lijnolie in verwerkt. De vloerbekleding is ook biologisch afbreekbaar  en daarmee dus zeer milieuvriendelijk! De toplaag van deze vloeren zijn dubbel UV- gehard en voorzien van Topshield2. Deze behandeling garandeert dat de vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduurkosten.

Ieder ruimte kan een stijlvolle uitstraling krijgen met een Forbo Linoleum vloerbekleding.  Wij beschikken over een breed scala aan dessins binnen ons assortiment van Forbo linoleum vloeren, van metallic vloeren tot natuur vloeren. Voor iedere ruimte is er wel een geschikte vloer beschikbaar.

Voordelen Forbo Linoleum

Het gebruik van Forbo Linoleum kent vele voordelen. Een van de grootste voordelen is dat deze vloerbekleding zeer makkelijk afneembaar is, vlekken zijn dus verleden tijd. Daarnaast is de kwaliteit zeer goed, de vloer gaat erg lang mee zonder slijtage plekken. Bovendien geeft een Forbo Linoleum vloer een uiterst chique uitstraling aan uw ruimte.

Al tientallen jaren levert KantoorFloor vloeren van topkwaliteit. Naast de Forbo Linoleum vloeren leveren wij ook nog vloerbekleding van andere merken, verschillende typen vloeren die allen geschikt zijn voor kantoorruimtes. Ook adviseren wij onze klanten graag, heeft u advies nodig? Of heeft u misschien een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, ons team staat klaar om u verder te helpen.

Impressie van onze vloeren

  • forbo linoleum advies
  • forbo linoleum bestellen
  • forbo linoleum kantoorfloor
  • forbo linoleum kiezen
  • forbo linoleum kopen

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!