In verband met de vakantieperiode draaien wij in de weken 28 en 30 met een beperkte bezetting, en in week 29 zijn wij volledig gesloten. Tijdens deze periode kunnen wij in beperkte mate uitgewerkte offertes aanleveren en kunnen wij geen afspraken plannen. Het kan ook langer duren voordat wij reageren op berichten. Wij wensen u een fijne vakantie toe! .
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Forbo marmoleum

Natuurlijk Forbo Marmoleum

Het Forbo Marmoleum is een slijtvaste en duurzame vloerbedekleding die al jarenlang bij de meest toegepaste vloerbekledingen hoort! Marmoleum is een vloerbekleding die volledig geproduceerd is met natuurlijke middelen. Jute, hars en lijnolie vormen de basis van dit briljante type vloerbekleding. De vloerbekleding is zelfs biologisch afbreekbaar. De toplaag van deze vloeren zijn dubbel UV- gehard en voorzien van Topshield2. Deze behandeling garandeert dat de vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste onderhoudskosten.
Ieder ruimte kan een stijlvolle uitstraling krijgen met een milieuvriendelijke Forbo Marmoleum vloer. Wij beschikken over een breed scala aan collectie binnen ons assortiment van Forbo Marmoleum vloeren, van een metallic vloer met een glinstertje erin tot een rustgevende natuurlook. Iedere ruimte wordt perfect afgekleed met Forbo Marmoleum.

Voordelen Forbo Marmoleum

Het gebruik van Forbo Marmoleum kent vele voordelen. Vlekken behoren tot het verleden, de vloer is uitstekend afneembaar. Ook is de kwaliteit zeer goed, de vloer gaat erg lang mee zonder slijtage plekken. Bovendien geeft een Forbo Marmoleum vloer een uiterst chique uitstraling.

KantoorFloor is dé specialist in vloeren voor kantoorruimtes. Naast de Forbo Marmoleum vloeren leveren wij ook nog vloerbekleding van andere merken geschikt voor kantoorruimtes. Voor het totale assortiment kunt hier klikken. Ook adviseren wij onze klanten graag, heeft u een advies nodig? Of heeft u misschien een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, ons team staat klaar om u verder te helpen.

Impressie van onze vloeren

  • forbo marmoleum advies
  • forbo marmoleum bestellen
  • forbo marmoleum kantoorfloor
  • forbo marmoleum kiezen
  • forbo marmoleum kopen

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!