Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Forbo prijs

Forbo bij KantoorFloor

KantoorFloor biedt veel mogelijkheden op het gebied van vloerbedekkingen. Dankzij de diversiteit in Forbo vloeren die wij bieden, slaagt u altijd! Flotex, Linoleum, Naaldvilt, Schoonloopmatten - alles is bij ons mogelijk. Vloerbedekking van Forbo is zowel duurzaam als stijlvol. 90% van alle vloerbedekkingen wordt door Forbo in Nederland geproduceerd. Onze ervaren  adviseurs helpen u graag bij de keuze van Forbo vloerbedekkingen.

Prijs van Forbo

Er zijn een aantal factoren die de prijs van Forbo vloerbedekkingen bepalen. Zo speelt de type stof, unieke print en kleurgebruik een essentiële rol bij de prijsbepaling. In ons assortiment hebben wij verschillende type vloerbedekkingen. Wij werken met diverse prijsklassen, zo kunt u met een beperkt budget ook al de perfecte vloer voor uw kantoor vinden. De prijs van Forbo varieert tussen  de 20 en 50 euro per m2.

Forbo prijs kantoorvloer

Forbo laten leggen

Wij verkopen niet alleen vloerbedekkingen, KantoorFloor kan ook een nieuwe vloer bij u laten leggen. Wij weten hoeveel tijd en energie het kost om een vloer te laten leggen, daarom willen wij u hierbij graag ontlasten. Het door u gekozen Forbo vloertype wordt door onze medewerkers geleverd en gelegd. Daarnaast zullen werkzaamheden zoals verwijderen van snijafval door ons gedaan worden. Het verwijderen van oude vloerafwerking, egaliseren van de ondergrond of het schuren van lijmresten vallen niet binnen de  offerte van KantoorFloor. Wanneer u deze werkzaamheden toch zou graag willen uitbesteden, kan KantoorFloor deze gewenste diensten natuurlijk in de offerte meenemen en verwerken.

Advies bij KantoorFloor

Wilt u de vloer liever zelf laten leggen of wellicht hierbij ondersteuning krijgen? KantoorFloor begrijpt u als geen ander en kan u hierbij helpen.  Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een specialist op het gebied van kleureffect, onderhoud en stof.  Daarnaast kunt u op onze website een overzicht van ons volledige assortiment vinden en de hierbij bijbehorende Forbo prijzen. Neem gerust contact met ons op, telefonisch of via e-mail. Samen vinden wij de passende vloerbedekking voor uw kantoor!

  • Forbo prijs kantoorvloer
  • Forbo laten leggen prijs
  • Forbo kantoorvloer hal
  • Forbo vloerbedekking wachtruimte
  • Forbo vloer laten leggen lobby

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!