Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Forbo vloeren

Forbo bij Kantoorfloor

Forbo is al vele jaren één van de toonaangevende merken op het gebied van vloerbedekking. Het assortiment Forbo vloeren is zeer breed. Het bedrijf produceert Linoleum, Vinyl, Naaldvilt, Schoonloopmatten, tapijttegels, Flotex en meer. En ruim 90% van dit alles wordt in Nederland geproduceerd! Forbo is dus een stijlvolle, maar ook duurzame oplossing voor uw bedrijfspand.

Kantoorfloor biedt een ruim assortiment Forbo vloeren aan. Bekijk bijvoorbeeld eens de Allura Wood serie, PVC stroken waaronder u een ruime keuze aan authentieke houtdessins vindt. Of de Forbo vloeren uit de Showtime Experience, vier series waarin vertrouwd naaldvilt en design samen komen. De Showtime Experience modellen geven uw bedrijf een prachtige uitstraling.

Neem contact op

KantoorFloor begeeft zich inmiddels al meer dan 25 jaar in de projectstoffering. Niet alleen de Forbo vloeren, maar al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen. Wij geloven dat wij door net dat extra stapje te zetten al uw verwachtingen kunnen overtreffen. KantoorFloor is gedurende kantooruren telefonisch bereikbaar voor vragen of het maken van een afspraak. Daarnaast kunt u ons ook altijd mailen. Wij komen graag bij u langs om uw pand te bekijken en de mogelijkheden met u door te nemen.

Impressie van onze vloeren

  • forbo vloeren advies
  • forbo vloeren bestellen
  • forbo vloeren expert
  • forbo vloeren kopen
  • forbo vloeren leverancier

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!