Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Kantoor stofferen

Gegarandeerd vakmanschap

De uitstraling van uw kantoor kan veel zeggen over de identiteit van uw organisatie. De vloer van een werkomgeving speelt hierbij een grote rol. Een kantoor stofferen met een mooie vloerbedekking is een goede investering. Onze vloeren zijn innovatief, van hoogwaardige kwaliteit en ook bevat ons assortiment vele inspirerende designs.
Een kantoor stofferen vergt vakmanschap en het gebruik van de juiste materialen. Wij beschikken over de nieuwste technologieën op het gebied van kantoorvloeren. Zo berekenen wij middels de nieuwste software hoeveel stof uw ruimte nodig heeft. Ook in ons assortiment beschikken wij over innovatieve vloeren die bijvoorbeeld de fijnstofconcentratie in de lucht actief reduceren. Op de Kantoorfloor website kunt u tevens eenvoudig berekenen wat het leggen van een bepaalde vloer in uw pand zou kosten. Deze online berekeningen zijn vrijblijvend en kunt u zelf maken.

Waarom Kantoorfloor?

Kantoorfloor is inmiddels al ruim 25 jaar actief in de projectstoffering. Zowel voor grote opdrachtgevers als voor kleinere opdrachtgevers leveren wij onze hoogwaardige producten. Ook staan wij bekend om onze milieuvriendelijke producten. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen. Onze stoffeerders worden daarin dan ook goed bijgeschoold. Trainingen bij de leveranciers over hoe om te gaan met de nieuwe technologieën van de vloeren zijn voor onze vakmannen dagelijkse kost. Daarnaast zijn alle medewerkers in het bezit van een VCA-certificaat. Een kantoor stofferen is voor onze vakmannen geen probleem.

Impressie van onze vloeren

  • kantoor stofferen
  • kantoor stofferen advies
  • kantoor stofferen kantoorfloor
  • kantoor stofferen kwaliteit
  • kantoor stofferen project

Uw kantoor stofferen

Wij begrijpen dat het uitzoeken van een geschikte vloer voor hest stofferen van uw kantoor soms best lastig kan zijn. Bij ons is het daarom mogelijk om een adviseur langs te laten komen die u kan adviseren over kleuren, prints en materiaal. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer. Uw ontvangstruimte is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Bij interesse kunt u ons bellen en dan kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Na overeenstemming komen onze vakmannen de vloeren netjes bij u installeren. De werkplaats wordt altijd netjes achtergelaten.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!