In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Kantoorpand stofferen

Gegarandeerd vakmanschap

De uitstraling van uw kantoor kan veel zeggen over de identiteit van de organisatie. De vloer van een werkomgeving speelt hierbij een grote rol. Een kantoorpand stofferen met een mooie vloerbedekking is daarom een goede investering. Onze vloeren zijn innovatief, van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast bevat ons assortiment inspirerende designs.
Een kantoorpand stofferen vergt vakmanschap en het gebruik van de juiste materialen. Wij beschikken over de nieuwste technologieën op het gebied van kantoorvloeren. Zo berekenen wij middels de nieuwste software hoeveel stof uw ruimte nodig heeft. Ook in ons assortiment beschikken wij over innovatieve vloeren die bijvoorbeeld de lucht in uw werkomgeving kunnen filteren. Op de Kantoorfloor website kunt u tevens eenvoudig berekenen wat het leggen van een bepaalde vloer in uw pand zou kosten. Deze online berekeningen zijn vrijblijvend en kunt u zelf maken. 

Wie zijn wij?

Kantoorfloor is inmiddels al ruim 25 jaar actief in de projectstoffering. Zowel voor grote opdrachtgevers als voor kleinere opdrachtgevers leveren wij onze hoogwaardige producten. Ook staan wij bekend om onze milieuvriendelijke producten. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen. Onze stoffeerders worden daarin dan ook goed bijgeschoold. Trainingen bij de leveranciers over hoe om te gaan met de nieuwe technologieën van de vloeren zijn voor onze vakmannen dagelijkse kost. Daarnaast zijn alle medewerkers in het bezit van een VCA-certificaat.

Impressie van onze vloeren

  • kantoorpand stofferen
  • kantoorpand stofferen kantoorfloor
  • kantoorpand stofferen advies
  • kantoorpand stofferen inhuren
  • kantoorpand stofferen kwaliteit

Uw kantoorpand stofferen

Wij begrijpen dat het uitzoeken van een geschikte vloer om uw kantoor te stofferen soms best lastig kan zijn. Bij ons is het daarom mogelijk om een adviseur langs te laten komen die u kan adviseren over kleuren, prints en materiaal. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer. Uw ontvangstruimte is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Bij interesse kunt u ons bellen en dan kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen beteken. Na overeenstemming komen onze vakmannen de vloeren netjes bij u installeren. De werkplaats wordt altijd netjes achtergelaten.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!