Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Kantoorvloer stofferen

Gegarandeerd vakmanschap

Een kantoorvloer heeft een grote impact op de uitsraling van uw kantoor. En de uitstraling van een kantoor zegt weer iets over de indentiteit van een organisatie. Een kantoorvloer stofferen met een mooie vloerbedekking is daarom een goede investering. Onze vloeren zijn innovatief, van hoogwaardige kwaliteit en tevens bevat ons assortiment inspirerende designs.
Voor het beste resultaat dient uw vloer proffesioneel gelegd te worden. Wij beschikken over de nieuwste technologieën op het gebied van kantoorvloeren. Zo berekenen wij middels de nieuwste software hoeveel stof uw ruimte nodig heeft. Zo houden wij zo min mogelijk materiaal over. Ons assortiment beschikt over innovatieve vloeren die bijvoorbeeld de lucht in uw werkomgeving kan filteren. Op de Kantoorfloor website kunt u tevens eenvoudig berekenen wat het leggen van een bepaalde vloer in uw pand zou kosten. Deze online berekeningen zijn vrijblijvend en kunt u zelf maken. 

Waarom Kantoorfloor?

Kantoorfloor is inmiddels al ruim 25 jaar actief in de projectstoffering. Zowel voor grote opdrachtgevers als voor kleinere opdrachtgevers leveren wij onze hoogwaardige producten. Ook staan wij bekend om onze milieuvriendelijke producten. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen. Onze stoffeerders worden daarin dan ook goed bijgeschoold. Trainingen bij de leveranciers over hoe om te gaan met de nieuwe technologieën van de vloeren zijn voor onze vakmannen dagelijkse kost. Daarnaast zijn alle medewerkers in het bezit van een VCA-certificaat. Een kantoorvloer stofferen is voor ons geen probleem.

Impressie van onze vloeren

  • kantoorvloer stofferen
  • kantoorvloer stofferen kantoorfloor
  • kantoorvloer stofferen advies
  • kantoorvloer stofferen laten leggen
  • kantoorvloer stofferen project

Uw kantoor stofferen

Wij begrijpen dat het uitzoeken van een geschikte vloer om uw kantoor mee te stofferen best een lastige taak kan zijn. Bij ons is het daarom mogelijk om een adviseur langs te laten komen die u kan adviseren over kleuren, designs en materiaal. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer. Uw ontvangstruimte is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Bij interesse kunt u ons bellen en dan kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Na overeenstemming komen onze vakmannen de vloeren netjes bij u installeren. De werkplaats wordt altijd netjes achtergelaten.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!