In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Kantoorvloeren

SPECIALIST IN KANTOORVLOEREN

Om een mooi resultaat te krijgen dient het leggen van kantoorvloeren vakkundig te gebeuren. De presentatie van uw vloerbedekking wordt bepaald door de deskundigheid waarmee deze verwerkt is. Kantoorfloor adviseert u daarom om haar ervaren stoffeerders de vloerbedekking te laten leggen. Het berekenen van het benodigde materiaal doen wij middels de nieuwste software, het leggen van de kantoorvloeren gebeurt nog altijd op ambachtelijke wijze met veel liefde en vakmanschap.

ONZE PRODUCTEN

Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de projectstoffering en bieden alleen hoogwaardige producten en merken aan die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends in de branche en zullen u daarom betrouwbaar en professioneel advies geven. Zij brengen graag een bezoek aan uw locatie om de ruimte te bekijken en u te adviseren over de mogelijkheden op het gebied van kantoorvloeren. Bij interesse doen wij u graag een scherp aanbod in de vorm van een vrijblijvende offerte.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • Kantoorvloeren projectstoffering
  • Kantoorvloeren
  • Kantoorvloeren Marmoleum
  • Kantoorvloeren Vinylvloer
  • Kantoorvloeren Linoleum

KANTOORVLOEREN PRIJS BEREKENEN

Op de Kantoorfloor website kunt u tevens eenvoudig berekenen wat het leggen van een bepaalde vloer in uw pand zou kosten. Deze online berekeningen zijn vrijblijvend en kunt u zelf maken.

Om een van onze adviseurs langs te laten komen kunt u contact met ons opnemen. En ook voor vragen zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!