Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Linoleum expert

Vloerbedekking van natuurlijke bestanddelen

Linoleum is een homogene vloerbedekking van enkele millimeters dik. De vloerbedekking wordt vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Het natuurproduct veert niet en heeft een grote indrukvastheid. Het hoofdbestanddeel van linoleum is lijnzaadolie, daarnaast wordt de vloer vervaardigd uit kurk of houtmeel, en hars op een rug van jute. Kantoorfloor biedt naast linoleum ook de variant 'marmoleum' aan, deze ondergrond heeft een marmer-achtige textuur.
Eén van de beste eigenschappen van linoleum is dat het eenvoudig en efficiënt te reinigen is. Een belangrijk onderdeel hierbij is het onderhoud. Wanneer de vloer goed onderhouden wordt is deze eenvoudiger te reinigen en blijft deze lang in een optimale staat. Het onderhoud is ook relatief eenvoudig. De vloer heeft eens in de zoveel tijd een kleine beurt nodig. 

Vloeren van Kantoorfloor

De vloer kan door middel van twee methodes gereinigd worden: machinaal met een eenschijfmachine, of handmatig met de spraymethode. De linoleum expert zal hierover een duidelijke uitleg geven. De frequentie waarmee de vloer verzorging nodig heeft is afhankelijk van de gebruiksintensiteit en de omstandigheden waaraan de vloer wordt blootgesteld.
Kantoorfloor is in de vele jaren dat zij actief is uitgegroeid tot een ware linoleum expert. Heeft u vragen over linoleumvloeren? Of wilt u graag een afspraak maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn in uw pand? Onze adviseurs staan u graag te woord. Kantoorfloor is op werkdagen gedurende kantooruren telefonisch en per e-mail bereikbaar. Maak een afspraak, dan sturen wij vrijblijvend een linoleum expert bij u langs.

Impressie van onze vloeren

  • linoleum expert advies
  • linoleum expert bestellen
  • linoleum expert kopen
  • linoleum expert leverancier
  • linoleum expert selecteren

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!