Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Linoleum leverancier

Een natuurlijke vloerbedekking

Linoleum is een homogene vloerbedekking van enkele millimeters dik, en wordt van enkel natuurlijke producten gemaakt. Het grootste gedeelte van de linoleum vloer bestaat uit lijnzaadolie. Daarnaast wordt kurk of houtmeel gebruikt en hars op jute. Kantoorfloor heeft als linoleum leverancier ook een ruim assortiment in een variant van linoleum: 'marmoleum.' Deze ondergrond heeft in tegenstelling tot linoleum een marmer-achtige textuur.

Het onderhoud van uw vloer

Een voordeel van linoleum is dat de vloer eenvoudig en efficiënt gereinigd kan worden. Het onderhoud speelt hierin een belangrijke rol. Wanneer men een linoleum vloer goed behandeld is deze eenvoudiger te reinigen en kan de vloer lang mee. Hoe vaak en intensief de vloer onderhoud nodig heeft is volledig afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Een adviseur van Kantoorfloor zal u van alle bruikbare informatie voorzien omtrent de reiniging en verzorging van uw vloer.

Impressie van onze vloeren

  • linoleum leverancier advies
  • linoleum leverancier bestellen
  • linoleum leverancier expert
  • linoleum leverancier kopen
  • linoleum leverancier selecteren

Linoleum leverancier Kantoorfloor

Kantoorfloor heeft een lange historie in de projectstoffering. Al meerdere decennia leveren wij verschillende typen vloeren. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, evenals mileu- en veiligheidseisen. Als linoleum leverancier kunnen wij u alles vertellen dat u wilt weten over deze ondergrond. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken met linoleum leverancier Kantoorfloor? Of heeft u vragen? Kantoorfloor is op werkdagen gedurende kantooruren bereikbaar. U kunt ons bellen en mailen.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!