Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Linoleum specialist

De natuurlijke grondstoffen in Linoleum

Linoleum is enkele millimeters dik en een homogene vloerbedekking. De ondergrond wordt vervaardigd uit natuurlijke bestanddelen. Het natuurproduct veert niet mee en heeft een grote indrukvastheid. Linoleum bestaat voornamelijk uit lijnzaadolie en wordt daarnaast vervaardigd uit kurk of houtmeel, en hars op een rug van jute. Kantoorfloor biedt naast linoleum ook de variant 'marmoleum' aan, deze ondergrond heeft een marmer-achtige textuur.

De verzorging van een linoleum vloer

Eén van de beste eigenschappen van een linoleum vloer is dat het eenvoudig en efficiënt te reinigen is. Het onderhoud speelt hierin een belangrijke rol. Goed onderhoud bevordert een eenvoudige reiniging en zorgt dat de vloer lang mooi blijft. Voor de reiniging van de vloer zijn twee methodes beschikbaar: machinaal met een eenschijfmachine, of handmatig met de spraymethode. De linoleum specialist zal u voorzien van de benodigde informatie voor uw specifieke geval.

Impressie van onze vloeren

  • linoleum specialist advies
  • linoleum specialist bestellen
  • linoleum specialist expert
  • linoleum specialist kopen
  • linoleum specialist selecteren

Linoleum specialist Kantoorfloor

Kantoorfloor heeft een rijke ervaring opgedaan in de tientallen jaren dat zij actief is. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een ware linoleum specialist. Heeft u vragen over linoleumvloeren? Of wilt u graag iemand spreken om te kijken wat de mogelijkheden zijn in uw pand? Onze adviseurs staan u graag te woord. Kantoorfloor is op werkdagen gedurende kantooruren telefonisch en per e-mail bereikbaar. Maak een afspraak, dan sturen wij vrijblijvend een linoleum specialist bij u langs.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!