Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Luxe vinylvloer

Luxe vinylvloer van Kantoorfloor

Het assortiment luxe vinyl van Kantoorfloor omvat een uitgebreide selectie dessins van Tarkett. Tarkett is een merk dat al jarenlang garant staat voor stijlvolle ontwerpen van hoge kwaliteit. Of zoals zij zelf zeggen 'We offer the ultimate flooring experience.'
Vinylvloeren hebben vele verschillende eigenschappen. Afhankelijk van waar u naar op zoek bent kunt u een luxe vinylvloer uitzoeken op de gewenste eigenschappen. Hierbij kunt u denken aan slijtvastheid, weerstand tegen indrukkingen, recyclebaar of met een unieke oppervlakte behandeling voor eenvoudig onderhoud met minder schoonmaakmiddelen. Door deze grote hoeveelheid opties, kan het lastig zijn om de goede vloer te vinden. Onze adviseurs helpen u daar graag mee. 

Ons assortiment

De ID Inspiration serie bestaat uit vinylstroken in vele verschillende dessins. U kunt eindeloze design mogelijkheden creëren om de beleving in de ruimte naar uw hand te zetten. Bekijk bijvoorbeeld eens de Inspiration 70 stroken 20X122. In totaal zijn er meer dan 75.000 verschillende combinaties mogelijk. Bekijk ook eens de Selection Wood 40 tegels. Deze luxueuze vinylvloer is dankzij zijn design, flexibiliteit en duurzaamheid een uitstekende keuze voor zowel huishoudelijke- als voor commerciële ruimten.

Bekijk ons assortiment luxe vinyl online of plan een afspraak in met KantoorFloor. Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar voor vragen en het inplannen van afspraken.

Impressie van onze vloeren

  • luxe vinylvloer
  • luxe vinylvloer kopen
  • luxe vinylvloer bestellen
  • luxe vinylvloer laten leggen
  • luxe vinylvloer kantoorfloor

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!