Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Marmoleum expert

Een vloerbedekking met een marmerachtige textuur

Marmoleum is een variant van linoleum met een marmerachtige textuur. Ook marmoleum is een product dat wordt vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Het product wordt gemaakt van lijnolie, hars, jute, houtmeel en kalksteen. Marmoleum is al jarenlang een geliefde ondergrond bij zowel consumenten als zakelijke klanten. Kantoorfloor biedt als marmoleumm expert een gevarieerd assortiment aan marmoleum vloeren. Op de website kunt u ons gehele assortiment op gemak bekijken.

Het assortiment marmoleum

Kantoorfloor heeft als marmoleum expert een gevarieerd assortiment marmoleum. U kunt kiezen uit vele dessins en kleuren. Al onze vloeren worden op kwaliteit geselecteerd en voldoen altijd aan de gestelde milieu-eisen. Bekijk bijvoorbeeld eens Forbo Marmoleum Striato, deze vloer heeft een modern retro streepdesign waarmee u een extra dimensie kunt geven aan hoge en open ruimtes. Ook de Marmoleum Real is een prachtig model. De vloer is opgebouwd uit twee tot vijf tinten die samenkomen in een subtiele marmerstructuur. Deze ondergrond is beschikbaar in maar liefst 59 kleuren waardoor uw creatieve mogelijkheden onbegrensd zijn. U kunt uw kantoor een unieke look geven met een van deze prachtige marmoleum vloeren.

Impressie van onze vloeren

  • zakelijke marmoleum expert
  • marmoleum expert kantoorfloor
  • uw marmoleum expert
  • de marmoleum expert
  • marmoleum expert

Marmoleum expert Kantoorfloor

Kantoorfloor is in de vele jaren dat zij actief is uitgegroeid tot een ware Marmoleum expert. Heeft u vragen over marmoleumvloeren? Of wilt u graag een afspraak maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn in uw pand? Onze adviseurs staan u graag te woord. Als marmoleum expert kunnen wij u alles vertellen over dit prachtige natuurproduct. U kunt Kantoorfloor bereiken op werkdagen gedurende kantooruren. Zowel telefonisch als per e-mail beantwoorden wij graag uw vragen en verzoeken. Als u een afspraak maakt sturen wij vrijblijvend een marmoleum expert bij u langs. Deze marmoleum expert kan ook uw pand bekijken, en u adviseren. De adviseur zal u vertellen welke kleurtinten en dessins het door u gewenste effect in de ruimte zullen bereiken.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!