Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Marmoleum leverancier

Een marmerachtige textuur

Marmoleum is een variant van linoleum die tevens wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Marmoleum heeft ten opzichte van linoleum, zoals de naam al verklapt, een marmerachtige textuur. De basis grondstoffen van Marmoleum zijn houtmeel, kalksteen, lijnolie, hars en jute. Marmoleum is al jarenlang een geliefde vloerbedekking. Wij hebben al vele huizen en bedrijfspanden mogen voorzien van een stijlvolle marmoleumvloer. Kantoorfloor biedt als marmoleum leverancier een gevarieerd assortiment aan marmoleum vloeren. Op onze website vindt u ons gehele assortiment.

Marmoleum vloeren

Kantoorfloor biedt als marmoleum specialist een gevarieerd assortiment marmoleum aan. U kunt kiezen uit vele dessins en kleuren. Al onze vloeren worden op kwaliteit geselecteerd en voldoen altijd aan de gestelde milieu-eisen. Dit betekent echter niet dat de styling achteruit gaat. Bekijk bijvoorbeeld eens Forbo Marmoleum Vivace, een vloer met een prachtig kleurenspectrum van acht kleuren. Deze kleuren smelten samen tot een evenwichtig geheel die in elke omgeving past. Of kies voor de Marmoleum Real, een prachtige vloer die is opgebouwd uit twee tot vijf tinten. De tinten komen samen in een subtiele marmerstructuur. Deze ondergrond is beschikbaar in maar liefst 59 kleuren zodat u de vloer volledig naar wens kunt personaliseren. Geef uw kantoor een geweldige look mee met een van deze prachtige marmoleum vloeren.

Impressie van onze vloeren

  • marmoleum leverancier advies
  • marmoleum leverancier bestellen
  • marmoleum leverancier kiezen
  • marmoleum leverancier kopen
  • marmoleum leverancier selecteren

Kantoorfloor als marmoleum leverancier

Kantoorfloor is al vele jaren actief als Marmoleum leverancier. Wilt u meer weten over marmoleumvloeren? Of wilt u graag een afspraak maken voor een passend advies? Kantoorfloor heeft meerder ervaren adviseurs in dienst die u graag alles vertellen wat u wilt weten over marmoleum. Als marmoleum leverancier kunnen wij u alles vertellen over dit mooie natuurproduct. Kantoorfloor is iedere werkdag tijdens kantooruren bereikbaar. Zowel telefonisch als per e-mail beantwoorden wij graag uw vragen en verzoeken. Als u een afspraak maakt sturen wij vrijblijvend een marmoleum deskundige bij u langs. Onze marmoleum deskundige kan ook uw pand bekijken, en u vervolgens adviseren. Zo kunt u samen met de deskundige een vloer uitzoeken die het gewenste effect op uw inrichting heeft.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!