Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Marmoleum specialist

Een marmerachtige textuur

Marmoleum is een variant van linoleum die gekenmerkt wordt door haar marmerachtige textuur. Evenals linoleum is ook marmoleum een product dat wordt vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Het product wordt gemaakt van de grondstoffen lijnolie, hars, jute, houtmeel en kalksteen. Marmoleum is al jarenlang een geliefde vloerbedekking bij zowel particulieren als zakelijke klanten. Kantoorfloor biedt als marmoleum expert een gevarieerd assortiment aan marmoleum vloeren. Op de website kunt u ons gehele assortiment op gemak bekijken.

Marmoleum bij Kantoorfloor

Kantoorfloor biedt als marmoleum specialist een gevarieerd assortiment marmoleum aan. U kunt kiezen uit vele dessins en kleuren. Al onze vloeren worden op kwaliteit geselecteerd en voldoen altijd aan de gestelde milieu-eisen. Dat betekent echter niet dat u inlevert op het gebied van stijl. Bekijk bijvoorbeeld eens Forbo Marmoleum Striato, deze vloer heeft een retro streepdesign dat in een modern jasje is gestoken. Met het streepdesign kunt u een extra dimensie geven aan hoge en open ruimtes. Of kies de Marmoleum Real, een prachtige vloer die is opgebouwd uit twee tot vijf tinten. De tinten komen samen in een subtiele marmerstructuur. Deze ondergrond is beschikbaar in maar liefst 59 kleuren waardoor uw creatieve mogelijkheden onbegrensd zijn. Geef uw kantoor een unieke look met een van deze prachtige marmoleum vloeren.

Impressie van onze vloeren

  • marmoleum specialist advies
  • marmoleum specialist bestellen
  • marmoleum specialist kiezen
  • marmoleum specialist kopen
  • marmoleum specialist leverancier

Kantoorfloor de marmoleum specialist

Kantoorfloor is in de vele jaren dat zij actief is uitgegroeid tot een ware Marmoleum specialist. Heeft u vragen over marmoleumvloeren? Of wilt u graag een afspraak maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn in uw pand? Onze adviseurs staan u graag te woord. Als marmoleum specialist kunnen wij u alles vertellen over dit prachtige natuurproduct. U kunt Kantoorfloor bereiken op werkdagen gedurende kantooruren. Zowel telefonisch als per e-mail beantwoorden wij graag uw vragen en verzoeken. Als u een afspraak maakt sturen wij vrijblijvend een marmoleum specialist bij u langs. Onze marmoleum specialist kan ook uw pand bekijken, en u vervolgens adviseren. De adviseur kan u vertellen welk effect bepaalde kleurtinten en dessins op uw ruimte zullen hebben. Zo kunt u samen met de adviseur de vloer uitzoeken die volledig aan uw eisen voldoet.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!