Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Offerte vloer leggen

Adviezen

Na meer dan 25 jaar ervaring in het vak zijn wij nog altijd constant bezig met het zoeken naar de nieuwste trends en werkwijzen op het gebied van de vloerbedekking. De stoffeerders van Kantoorfloor volgen regelmatig trainingen bij leveranciers zodat zij de nieuwste materialen leren kennen en gebruiken. Onze adviseurs geven u graag advies omtrent kleuren en materialen en welk effect deze hebben in uw specifieke bedrijfsruimte.

Service

Bovendien zijn al onze medewerkers in het bezit van een VCA- certificaat en werken wij alleen met producten die voldoen aan alle gestelde milieueisen. Dit kenmerk waarborgt de kwaliteit van ons werk, omdat onze werknemers veilig en milieubewust werken. Bij Kantoorfloor hechten we er waarde aan om onze klanten de best mogelijke service te verlenen, en dat zult u merken als u bij ons een kantoorvloer bestelt.

Impressie van onze vloeren

  • offerte vloer leggen aanvragen
  • offerte vloer leggen bedrijfspand
  • offerte vloer leggen kantoor
  • offerte vloer leggen zakelijk
  • offerte vloer kantoorruimte

Precisieklus

Het leggen van kantoorvloeren is een precisieklus. Voor het beste resultaat raden wij u aan om de vloer die u bij ons koopt ook door ons te laten leggen. De uitstraling van een ruimte wordt voor een groot deel bepaald door de ondergrond waar u op loopt. Kantoorfloor is gespecialiseerd in vloeren en streeft bij iedere klus die zij aanneemt weer naar het optimale resultaat. Zo maken wij de berekeningen voor de benodigde stof met de nieuwste software maar gebeurt het leggen van de vloer uiteraard nog op ambachtelijke wijze met liefde en vakmanschap. Wanneer u een offerte vloer leggen wilt laten maken kunt u eenvoudig met ons contact opnemen en een afspraak maken. Om de kosten van een bepaald type vloer te berekenen kunt u de rekentool op onze website gebruiken.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!