Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Populaire tapijttegels

Diverse vloerbedekkingen bij KantoorFloor

KantoorFloor beschikt over verschillende kleurcombinaties en designs van diverse merken vloerbedekkingen. Bij ons kunt u talloze vloertypen voor uw kantoorruimte vinden, onder andere Flotex, naaldvilt, linoleum, tapijt en vinyl banen. Hoewel al onze vloeren duurzaam en functioneel zijn, worden tapijttegels door onze klanten het meest gekozen. Speciaal voor u hebben wij een overzicht van populaire tapijttegels van KantoorFloor opgesteld.

Overzicht van tapijttegels bij KantoorFloor

Tapijttegels van merken zoals Desso, Forbo, Interface en Modulyss zijn erg populair. De vloerbedekkingen zijn niet alleen functioneel, duurzaam en flexibel, maar ook sfeervol. Deze tapijttegels worden vaak in diverse branches gebruikt, zoals: kantoren, hospitality en onderwijs. Bij KantoorFloor kunt u zowel met een beperkt als met een groot budget uw ideale tapijtegel vloer vinden.

Populaire tapijttegels Desso

Modieus, sfeervol, innovatief - dat zijn de kenmerken van Desso. Binnen de collectie van Desso kunt u Desso Airmaster, Desso Airmaster Sphere, Desso Desert, Desso Essence en nog veel meer vinden. Desso focust op het duurzame aspect. Alle Desso Airmaster tapijttegels hebben unieke eigenschappen, die voor een betere luchtkwaliteit zorgen. Zo filtert Desso Airmaster fijnstof uit de lucht van uw kantoorruimte. Bij KantoorFloor varieert de prijs van de Desso tapijttegels tussen 20 en 40 euro.

Populaire tapijttegels

Populaire tapijttegels Forbo

Naast Desso kunt u ook Forbo tapijttegels bij ons vinden. Tapijttegels van Forbo geeft uw bedrijfsruimte een nieuwe stijlvolle uitstraling. Binnen onze Forbo collectie kunt u zowel klassieke als moderne designs vinden. Ambachtelijk verschijning,  kenmerkende textuur en een sterk richtingspatroon met geometrische vormen; met Forbo tapijttegels is alles mogelijk. KantoorFloor heeft tapijttegels in verschillende prijssegmenten, zo kunt u tapijttegels van Forbo voor 15 euro vinden, maar ook voor 34 euro.

Populaire tapijttegels Interface

Gedurfde textuur in verschillende kleurschakelingen, een dynamisch lineair design en opvallende accenten behoren tot de kenmerken van tapijttegels van Interface. Deze tapijttegel biedt u talloze design en kleurmogelijkheden voor uw kantoorruimtes. U kunt Interface tapijttegels tussen de 18 euro en 46 euro vinden.

  • Populaire tapijttegels
  • Populaire tapijttegels
  • Populaire tapijttegels
  • Populaire tapijttegels
  • Populaire tapijttegels

Populaire tapijtegels Modulyss

Tapijttegels van Modyluss kunnen door de mix van kleurnuances een moderne en unieke look van uw kantoor geven. Tapijttegels van Modyluss zijn rijk in kleur en stralen elegantie en verfijning uit. Daarnaast krijgt uw kantoorruimte een warme en gastvrije sfeer. Bij KantoorFloor variëren de prijzen van de populaire tapijtegels tussen 18 en 34 euro.

Vloeradvies bij KantoorFloor

Bent u op zoek naar een stijlvolle vloer voor bij u op kantoor? Of heeft u interesse in tapijttegels van de bovengenoemde merken? Dan bent u op het juiste adres! Wij van Kantoorfloor kunnen deze vloeren leveren en leggen. Bij ons kunt u kiezen uit talloze verschillende vloeren, neem gerust contact met op. U kunt ons bereiken door ons te bellen of een e-mail te sturen.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!