Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering

Een passende vloerbedekking

Is de vloerbedekking in uw bedrijf aan vervanging toe? KantoorFloor is de specialist in projectstoffering. Wij adviseren u graag welke vloer binnen uw ruimte past, en welk effect deze vloer zal hebben op de uitstraling van uw bedrijfspand. Een mooie vloer kan uw gehele pand een frisse of hernieuwde uitstraling geven.
Zodra u contact opneemt met KantoorFloor maken wij met u een afspraak waarop één van onze adviseurs langskomt. De adviseur zal uw pand bekijken en uw wensen indexeren. De adviseur zal vervolgens met u de mogelijkheden doornemen. Daarna kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opmaken. 

Projectstoffering door Kantoorfloor

KantoorFloor stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zowel haar dienstverlening als de materialen waar zij mee werkt. Onze stoffeerders volgen regelmatig trainingen over nieuwe materialen en werkwijzen. Daarnaast verdiepen wij ons continu in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van projectstoffering zodat wij u de mooiste producten kunnen aanbieden.
KantoorFloor heeft enkele tientallen jaren ervaring in het vakgebied en nog altijd werken wij dagelijks met veel plezier voor onze uiteenlopende opdrachtgevers. U bent bij ons verzekerdvan een eerlijk advies en vakkundig werk.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering advies
  • projectstoffering bestellen
  • projectstoffering kopen
  • projectstoffering leverancier
  • projectstoffering selecteren

Maak een afspraak

Op de KantoorFloor website kunt u zelf een inschatting maken van de kosten van een bepaald type vloerbedekking. Van ieder model vloerbedekking kunt u in de rekentool de afmetingen van uw ruimte(s) invullen en zo de prijs van uw vloerbedekking berekenen. U kunt op onze website zoveel projectstoffering berekeningen maken als u wilt en deze zijn geheel vrijblijvend.
Face to face spreken met een medewerker van KantoorFloor? Advies nodig of vragen over ons assortiment of de bijbehorendelevertijden? Maak dan telefonisch een afspraak, dan komen wij graag bij u langs. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag gedurende kantooruren telefonisch bereikbaar. Mocht u andere vragen hebben, dan beantwoorden wij deze ook graag telefonisch.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!