Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Alphen aan den Rijn

Service op maat

Is de vloerbedekking in uw bedrijfspand nodig aan vervanging toe? Dan heeft KantoorFloor altijd een oplossing op maat voor u. Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij namelijk ook aanvullende services aan, die het hele proces van begin tot eind voor u zullen vergemakkelijken. Onze vakkundige adviseurs kunnen u aan de hand van uw wensen en de inrichting en stijl van uw pand assisteren met het kiezen van de beste vloer. Onze stoffeerders kunnen uw nieuwe vloerbedekking perfect voor u leggen, en zelfs uw oude vloerbedekking weghalen en verwerken. Welke mate van dienstverlening u wenst, is natuurlijk helemaal aan u. Zo betaalt u bij ons nooit voor iets wat u niet nodig heeft.

Kwaliteit en passie

Bij KantoorFloor stellen we zeer hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en aan die van onze dienstverlening. Daarom voldoen alle producten uit ons assortiment aan de gestelde milieu- en kwaliteitseisen, en is ons personeel altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ons assortiment en de sector.
Kantoorfloor heeft al meer dan 25 ervaring in de projectstoffering Alphen aan den Rijn en nog altijd werken wij dagelijks met veel plezier voor onze opdrachtgevers. Bij ons bent u daarom verzekerd van een eerlijk advies en hoogwaardig vakwerk. Van onze vloer kunt u nog jaren genieten.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering alphen aan den rijn advies
  • projectstoffering alphen aan den rijn bestellen
  • projectstoffering alphen aan den rijn kantoorfloor
  • projectstoffering alphen aan den rijn kiezen
  • projectstoffering alphen aan den rijn kopen

Kosten van projectstoffering Alphen aan den Rijn

Op onze website hebben wij een rekentool ingebouwd, zodat u zelf een inschatting kunt maken van de kosten van een bepaald product (zowel inclusief als exclusief het leggen). Voor ieder type vloerbedekking kunt u de maten van uw ruimte(s) invullen, en u ziet meteen een indicatie van het bedrag dat u bij ons kwijt bent. Een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk en geheel vrijblijvend.

Mocht u vragen hebben over onze service voor projectstoffering Alphen aan den Rijn, of een afspraak willen maken met één van onze adviseurs, dan zijn wij van maandag tot en met vrijdag op kantooruren telefonisch bereikbaar.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!