In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Bergen op Zoom

RUIME KEUZE UIT TOPMERKEN

Is uw vloerbedekking nodig aan vervanging toe? Kantoorfloor heeft een ruim assortiment aan de beste merken, en biedt de service die nodig is om het hele proces van begin tot eind voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.
Wij werken al meer dan 25 jaar in de projectstoffering in Bergen op Zoom en omstreken, en combineren daarbij ouderwets vakmanschap met een groot aanbod stoffen van topmerken, zoals DLW Flooring, Interfloor, Forbo en Desso. 

ONZE WERKWIJZE

Zodra u een offerte hebt aangevraagd, nemen wij binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken bij u op locatie. Vervolgens zal één van onze ervaren adviseurs bij u langskomen om de ruimtes te bekijken. Op basis van uw wensen kan hij/zij u hierbij een advies op maat geven, waarbij er rekening wordt gehouden met uw interieur en de huisstijl van uw bedrijf, maar natuurlijk ook met uw budget.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • Projectstoffering Bergen op Zoom
  • Projectstoffering Bergen op Zoom inhuren
  • Projectstoffering Bergen op Zoom Kantoorfloor
  • Projectstoffering Bergen op Zoom advies
  • Projectstoffering Bergen op Zoom kwaliteit

PROJECTSTOFFERING BERGEN OP ZOOM

Bij Kantoorfloor nemen we alleen genoegen met de beste kwaliteit. Vanzelfsprekend kunt u er dan ook van uitgaan dat al onze vloeren voldoen aan de gestelde milieu- en kwaliteitseisen. Ons team is gepassioneerd over het werk dat ze doen. Onze adviseurs zijn dan ook altijd op de hoogte van de nieuwste trends en het nieuwste aanbod, en onze stoffeerders volgen regelmatig trainingen om al onze vloeren perfect te kunnen leggen. Alleen zo kunnen wij u het beste eindproduct garanderen.

Bent u geïnteresseerd in een afspraak voor projectstoffering Bergen op Zoom, of heeft u nog vragen over onze service? Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!