In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Capelle aan den IJssel

Onze projectstoffering Capelle aan den IJssel

Zijn één of meerdere van uw ruimtes toe aan een nieuwe vloerbedekking? In dat geval kan de service van KantoorFloor u van begin tot eind helpen aan een prachtige nieuwe vloer. Zo kunnen we u helpen met de keuze van de vloerbedekking, en als u dit wenst ook met het verwijderen van de oude vloer en het aanleggen van de nieuwe.

Kiezen voor de beste vloer

Zodra we uw offerteaanvraag hebben ontvangen, nemen we binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken. Bij deze afspraak zal één van onze vakkundige adviseurs bij u op locatie langskomen om uw pand te bekijken en uw wensen door te nemen, waarna hij/zij u zal adviseren over wat de beste vloerbedekking zou zijn in uw situatie. Bij het opstellen van dit advies houdt onze adviseur onder andere rekening met de huisstijl van uw bedrijf en het interieur van uw pand, maar natuurlijk ook met uw budget.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering capelle aan den ijssel advies
  • projectstoffering capelle aan den ijssel bestellen
  • projectstoffering capelle aan den ijssel kantoorfloor
  • projectstoffering capelle aan den ijssel kiezen
  • projectstoffering capelle aan den ijssel kopen

Kwaliteit en passie

Het doel van KantoorFloor is om u de best mogelijke kwaliteit te bieden, zowel wat betreft de service als wat betreft het product. U kunt er daarom als vanzelfsprekend vanuit gaan dat al onze vloeren voldoen aan de gestelde milieu- en kwaliteitseisen. Wij beschikken over een gepassioneerd team, dat bereid is om een stapje meer te zetten. Onze adviseurs zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van veranderingen in ons assortiment en de laatste trends. Daarnaast volgen onze stoffeerders regelmatig trainingen om eventuele nieuwe technieken te leren. Hierdoor zijn ze in staat zijn om ons gehele assortiment perfect te kunnen leggen in uw pand.

Bent u geïnteresseerd in een afspraak, of heeft u nog vragen over onze service voor projectstoffering Capelle aan den IJssel? Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de projectstoffering Capelle aan den IJssel en omstreken, en ons grote assortiment bestaat onder andere uit merken als Interface en Modulyss, Desso en Tarkett.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!