Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Den Haag

Expertise van Kantoorfloor

Wanneer uw vloerbedekking nodig aan vervanging toe is bent u waarschijnlijk op zoek naar een vakkundige projectstoffeerder die u adviseert en u een uitgebreid assortiment aan mooie producten kan aanbieden. Bij ons vindt u altijd een vloer die iets toevoegt aan uw bedrijfspand.
Kantoorfloor voldoet aan deze omschrijving. Al enkele tientallen jaren is zij actief in de projectstoffering Den Haag en omgeving en nog altijd met veel passie. Ons assortiment omvat vele mooie merken die alle hedendaagse mogelijkheden weergeven. Denk hierbij aan merken als: Interface, Tarkett, DLW Flooring en Desso. 

Uw bedrijfsvloer laten stralen

Wanneer u contact met Kantoorfloor opneemt plannen we samen een afspraak in waarop één van onze adviseurs langskomt. Deze adviseur zal uw pand bekijken en uw wensen bespreken. Vervolgens presenteert hij/zij u de mogelijkheden. Bij dit advies kijken onze ervaren medewerkers altijd welke vloeren passen binnen de huisstijl van uw bedrijf plus de kleuren en het interieur van uw pand. Op deze manier zorgen wij dat u altijd het optimale kunt halen uit de mogelijkheden van uw pand, maar ook binnen uw budget.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering den haag advies
  • projectstoffering den haag bestellen
  • projectstoffering den haag kopen
  • projectstoffering den haag leverancier
  • projectstoffering den haag selecteren

Projectstoffering Den Haag

Kantoorfloor stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit van haar materiaal. Al onze vloeren voldoen dan ook aan de gestelde kwaliteits- en milieueisen. Een ook onze stoffeerders zijn allen bekwame vakmensen die regelmatig trainingen volgen om ook de nieuwste modellen uit ons assortiment fraai te kunnen leggen. Om een afspraak te maken voor projectstoffering Den Haag kunt u eenvoudig contact opnemen. Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!