Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Gouda

Enthousiaste professionals

Voor de projectstoffering Gouda heeft Kantoorfloor een enthousiast team van specialisten klaar staan. Ons team bestaat ten eerste uit ervaren adviseurs die uw ruimte analyseren en uw wensen kunnen omzetten in een concreet voorstel. Ten tweede beschikken wij over een groep professionele stoffeerders die alle kneepjes van het vak kennen.

Omdat onze adviseurs zich verdiepen in de nieuwe producten die op de markt beschikbaar komen, zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ons assortiment wordt dan ook regelmatig geüpdatet zodat u een ruime keuze heeft binnen een gevarieerd assortiment. U vindt bij ons altijd een geschikte vloer.

Laat u adviseren

Nadat uw wensen duidelijk zijn adviseren wij u over de mogelijkheden in uw pand. Wij kijken hierbij naar uw interieur en huisstijl zodat de vloer volledig ‘in het plaatje’ past. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunnen wij voor u een passende offerte opstellen. Als u net zo enthousiast bent over het voorstel als wij is het tijd om de vloer te gaan leggen. Dit kunnen wij ook tegen een scherpe prijs voor u doen.

In die fase komen onze ervaren stoffeerders langs om uw pand te voorzien van een nieuwe ondergrond. Zij gaan vlot en zelfstandig te werk waardoor u hier geen omkijken naar heeft. Onze stoffeerders volgen regelmatig trainingen om bekend te blijven met alle materialen en dessins. Deze werkwijze maakt ons binnen de projectstoffering Gouda en omgeving al jaren één van de toonaangevende bedrijven.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering gouda advies
  • projectstoffering gouda bestellen
  • projectstoffering gouda kopen
  • projectstoffering gouda leverancier
  • projectstoffering gouda selecteren

Projectstoffering Gouda

Wilt u het assortiment bekijken of alvast een inschatting maken van de materiaalkosten Op onze website vindt u de verschillende typen vloeren die wij aanbieden van merken als Interface, DLW Flooring, Tarkett en Modullyss.

Kantoorfloor is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar voor al uw (aan)vragen. Wij staan u graag te woord.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!