Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Hendrik-Ido-Ambacht

Onze projectstoffering Hendrik-Ido-Ambacht

Kunnen één of meerdere ruimtes in uw bedrijfspand wel een nieuwe vloerbedekking gebruiken? Dan bent u bij KantoorFloor aan het juiste adres. Dankzij onze service, die reikt van het adviseren bij de keuze voor het beste product tot aan het leggen en afwerken van de vloer, bent u altijd tevreden met het eindproduct.
Al meer dan 25 jaar verzorgt KantoorFloor met succes projectstoffering in Hendrik-Ido-Ambacht, en dit blijven wij doen. Ons gemotiveerde en klantgerichte personeel staat altijd voor u klaar bij het kiezen van een vloer. U kiest bij ons uit een uitgebreid assortiment aan vloeren, met vele bekende merken, zoals Tarkett, Desso, Forbo en Modulyss.  

De beste vloer kiezen

Nadat we uw offerteaanvraag hebben ontvangen, nemen we binnen 48 uur contact met u op om een moment te vinden waarop één van onze vakkundige adviseurs bij u op locatie langs kan komen. Onze adviseur zal de ruimtes nameten, en zal u vervolgens aan de hand van uw specifieke wensen adviseren over wat voor u de beste vloerbedekking zou zijn. Bij het opstellen van dit advies houdt de adviseur onder andere rekening met het interieur van uw pand en de huisstijl van uw bedrijf, maar uiteraard ook met uw budget. Op deze manier haalt u het optimale uit de mogelijkheden van uw pand.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering hendrik-ido-ambacht advies
  • projectstoffering hendrik-ido-ambacht bestellen
  • projectstoffering hendrik-ido-ambacht kantoorfloor
  • projectstoffering hendrik-ido-ambacht kiezen
  • projectstoffering hendrik-ido-ambacht kopen

Producten van topkwaliteit

Het doel van KantoorFloor is om u de best mogelijke kwaliteit te bieden, zowel op het gebied van service als op het gebied van de producten zelf. De producten die wij aanbieden voldoen dan ook stuk voor stuk aan de gestelde milieu- en kwaliteitseisen. We beschikken over een gemotiveerd team, dat bereid is om een stapje verder te zetten voor iedere klant. Onze stoffeerders volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken, zodat ze al onze producten perfect kunnen leggen in uw pand. Daarnaast zorgen onze adviseurs ervoor dat ze op de hoogte zijn van veranderingen in ons assortiment en de laatste trends.

Bent u geïnteresseerd in een afspraak voor projectstoffering Hendrik-Ido-Ambacht, of heeft u nog vragen over onze service? Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!