Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering kantoor

Vloer als visitekaartje

Bent u op zoek naar een bedrijf voor projectstoffering van een kantoor? Wij bieden een breed assortiment bestaande uit kwaliteitsvloeren, die geschikt zijn om uw bedrijf een mooie uitstraling te geven. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw bedrijf de juiste uitstraling te geven. Een kantoorruimte moet een prettige omgeving zijn om in te werken en daarnaast dient uw ontvangstruimte ook als het visitekaartje van uw bedrijf. Alle reden om uw kantoorruimte te voorzien van een mooie stoffering.

Kwaliteitsvloeren

Kantoorfloor levert vloeren van topmerken zoals Desso en Interfloor. Onze producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en beschikken over de nieuwste technologieën. Daarnaast maken wij gebruik van moderne apparatuur voor het installeren van de vloeren. Wij berekenen middels de nieuwste software hoeveel stof uw ruimte nodig heeft. Ook in ons assortiment beschikken wij over innovatieve vloeren die bijvoorbeeld de lucht in uw werkomgeving kunnen filteren. Op de Kantoorfloor website kunt u tevens eenvoudig berekenen wat het leggen van een bepaalde vloer in uw pand zou kosten. Deze online berekeningen zijn vrijblijvend en kunt u zelf maken.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering kantoor
  • projectstoffering kantoor
  • projectstoffering kantoor
  • projectstoffering kantoor
  • projectstoffering kantoor

Projectstoffering kantoor

Al 25 jaar zijn wij werkzaam in deze branche. Door onze ruime ervaring in "projectstoffering kantoor" kunnen wij onszelf echte specialisten noemen. Ons specialisme is zeer toereikend, wij staan bekend om onze milieuvriendelijke producten. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen en wij zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Onze stoffeerders worden daarin dan ook goed bijgeschoold. Trainingen bij de leveranciers over hoe zij om moeten gaan met de nieuwe technologieën van de vloeren zijn voor onze vakmannen dagelijkse kost. Daarnaast zijn alle medewerkers in het bezit van een VCA-certificaat. Projectstoffering van uw kantoor is voor onze vakmannen geen enkel probleem.
Wij begrijpen dat het uitzoeken van een geschikte vloer om uw kantoorruimte te stofferen soms best lastig kan zijn. Onze adviseurs staan daarom klaar om bij u de situatie bekijken en u te adviseren over kleur, design en materiaal. Uw ontvangstruimte is immers het visitekaartje van uw bedrijf en een prettige werkomgeving stimuleert uw medewerkers. Na overeenstemming komen onze vakmannen de vloeren netjes bij u installeren. Ook laten wij de werkplaats altijd netjes achter, zo kunt u direct genieten van het resultaat. Bekijk onze assortiment om te zien welke stoffen wij allemaal leveren. Heeft u vragen? Bel ons dan gerust. 

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!