Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering kantoorpand

Kantoorfloor

Projectstoffering kantoorpand nodig? Voor de beste service, kwaliteit en het mooiste resultaat bent u bij Kantoorfloor aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment bestaande uit kwaliteitsvloeren geschikt om uw kantoorpand de uitstraling te geven die het verdient. Kantoorfloor levert en installeert al 25 jaar de meest fantastische vloeren. Wij hebben een groot klantenbestand en kunnen onszelf echt een begrip noemen binnen deze branche. Wij staan niet alleen bekend om de hoge kwaliteit die wij leveren maar ook omdat wij voldoen aan de hoogste milieueisen. Wij mogen onszelf Cradle to Cradle gecertificeerd noemen, wat inhoudt dat wij met zorg voor duurzaamheid en het milieu handelen en ontwerpen.
Wij verkopen diverse types vloeren van verschillende merken. Wij leveren alleen A-merken die bovendien zijn uitgezocht op duurzaamheid. Kwaliteits- en milieueisen hebben wij hoog in het vaandel. Ook bieden wij ook diverse vloeren die beschikken over de nieuwste technologieën, zoals de Desso Airmaster Atmos tapijttegels. Deze reduceren tot wel acht keer effectiever de fijnstofconcentratie in de lucht dan normale tapijttegels. 

Projectstoffering kantoorpand

Onze stoffeerders worden goed bijgeschoold. Trainingen bij de leveranciers over hoe zij om moeten gaan met de nieuwe technologieën van de vloeren zijn voor onze vakmannen dagelijkse kost. Daarnaast zijn alle medewerkers in het bezit van een VCA-certificaat. “Projectstoffering kantoorpand” is voor onze vakmannen geen enkel probleem. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een vloer, maar ook voor advies. Wij helpen onze klanten graag bij het maken van een geschikte keuze voor de juiste vloer. Wij hebben adviseurs die u hier heel goed bij kunnen helpen. Zij hebben veel verstand van de materialen, maar ook oog voor interieur. Daarnaast kunnen zij de ruimte met onze nieuwste software berekenen zodat wij geen materiaal hoeven te verspillen. Wilt u vrijblijvend advies van ons ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering kantoorpand
  • projectstoffering kantoorpand
  • projectstoffering kantoorpand
  • projectstoffering kantoorpand
  • projectstoffering kantoorpand

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!