In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering kantoorruimte

Kantoorfloor

Projectstoffering kantoorruimte? Voor de beste service, kwaliteit en het mooiste resultaat bent u bij Kantoorfloor aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment bestaande uit kwaliteitsvloeren die geschikt zijn om uw kantoorpand de uitstraling te geven die het verdient.Kantoorfloor levert en installeert al 25 jaar de meest fantastische vloeren. Wij hebben een groot klantenbestand en zijn een begrip geworden binnen de branche. Wij staan niet alleen bekend om de hoge kwaliteit die wij leveren maar ook omdat wij voldoen aan de hoogste milieueisen. Wij mogen onszelf cradle to cradle gecertificeerd noemen, wat onder andere inhoudt dat wij duurzaam ontwerpen en dus in staat zijn kwaliteit te combineren met milieubewustzijn.

Onze vloeren

Wij verkopen diverse types vloeren van verschillende merken. De merken die wij leveren zijn allemaal A-merken, dus u bent gegarandeerd van kwaliteit. Tevens zoeken wij de merken uit op duurzaamheid. Kwaliteits- en milieueisen hebben wij hoog in het vaandel. Daarnaast bieden wij ook diverse vloeren die beschikken over de nieuwste technologieën. Zo zijn de Desso Airmaster Atmos tapijttegels in staat om tot wel acht keer effectiever de fijnstofconcentratie in de lucht te reduceren dan normale tapijttegels. 

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering kantoorruimte
  • projectstoffering kantoorruimte
  • projectstoffering kantoorruimte
  • projectstoffering kantoorruimte
  • projectstoffering kantoorruimte

Van advies tot installatie

Onze stoffeerders zijn zeer bekwaam. Onze stoffeerders blijven goed op de hoogte door middel van trainingen die ze bij onze leveranciers krijgen. Zo leren zij om te gaan met de nieuwste technologieën van de vloeren. Daarnaast zijn alle medewerkers in het bezit van een VCA-certificaat. “Projectstoffering kantoorruimte” is voor onze vakmannen geen enkel probleem. 
Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een vloer, maar ook voor advies. Wij helpen onze klanten graag bij het maken van een geschikte keuze voor de juiste vloer. Wij hebben adviseurs die u hier heel goed bij kunnen helpen. Zij hebben veel verstand van de materialen, maar ook oog voor interieur. Daarnaast kunnen zij de ruimte met onze nieuwste software berekenen zodat wij geen materiaal hoeven te verspillen. Wilt u vrijblijvend advies van ons ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!