Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Krimpen aan den IJssel

Projectstoffering Krimpen aan den IJssel

Wilt u één of meerdere ruimtes in uw bedrijfspand van een nieuwe vloer (laten) voorzien? Kantoorfloor bestaat uit een team van vakkundige adviseurs en projectstoffeerders dat u een eerlijk advies, keuze uit een ruim assortiment en ouderwets vakwerk kan bieden.
Ons assortiment omvat de mooiste vloeren die vandaag de dag op de markt beschikbaar zijn. De vloeren in ons assortiment zijn beschikbaar in talloze kleuren en dessins, en zijn onder andere van merken als Desso, Interface, Modulyss en Interfloor. 

De beste vloer voor uw pand

Wanneer u een afspraak maakt met Kantoorfloor voor projectstoffering Krimpen aan den IJssel, komt een van onze adviseurs uw pand bekijken en ons assortiment toelichten aan de hand van enkele voorbeelden. De adviseur neemt uw wensen met u door en zal vervolgens adviseren welke materialen en dessins goed zullen werken binnen uw inrichting. Een vloer staat natuurlijk het mooist wanneer deze aansluit bij uw interieur en huisstijl. Bij dit advies wordt er vanzelfsprekend ook rekening gehouden met uw budget.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering krimpen aan den ijssel advies
  • projectstoffering krimpen aan den ijssel bestellen
  • projectstoffering krimpen aan den ijssel kantoorfloor
  • projectstoffering krimpen aan den ijssel kiezen
  • projectstoffering krimpen aan den ijssel kopen

Passie en Kwaliteit

De medewerkers van Kantoorfloor zijn vakmensen met een passie voor het werk dat zij doen. Wij geloven dat deze passie zeer bepalend is voor de kwaliteit van onze service. Zo worden er regelmatig nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd, omdat onze adviseurs ontwikkelingen bij de fabrikanten goed volgen. Onze projectstoffeerders volgen daarop weer trainingen zodat zij ook met de nieuwste materialen en dessins prachtig werk kunnen opleveren. Deze werkwijze maakt dat wij al meer dan 25 jaar goede zaken doen in de projectstoffering Krimpen aan den IJssel en regio.

Kantoorfloor is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar voor al uw (aan)vragen. Wij staan u graag te woord.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!