Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Rijswijk

DESKUNDIG ADVIES

Heeft u één of meerdere ruimten waarin een nieuwe vloer nodig is? Kantoorfloor bestaat uit een team van ervaren adviseurs en stoffeerders die u een eerlijk advies, ruime keuze en vakkundig werk kunnen bieden. Ons assortiment omvat de mooiste dessins die vandaag de dag op de markt beschikbaar zijn. Een greep uit de merken die ons assortiment omvat zijn: DLW Flooring, Interfloor, Interface, Forbo en Modulyss.

HET BESTE UIT UW VLOER HALEN

Nadat u een afspraak voor projectstoffering Rijswijk heeft gemaakt met Kantoorfloor komt een adviseur uw pand bekijken en ons assortiment toelichten aan de hand van enkele voorbeelden. Deze adviseur luistert naar uw wensen en zal vervolgens adviseren welke materialen en dessins hierop aansluiten. Een vloer staat natuurlijk het mooist wanneer deze aansluit bij het interieur en de huisstijl van uw bedrijf.

  • projectstoffering rijswijk
  • projectstoffering rijswijk inhuren
  • projectstoffering rijswijk kwaliteit
  • projectstoffering rijswijk advies
  • projectstoffering rijswijk kantoorfloor

PROJECTSTOFFERING RIJSWIJK MET PASSIE

Het team van Kantoorfloor bestaat uit professionele vakmensen met een passie voor het werk dat zij doen. Wij geloven dat deze passie de kwaliteit van onze service af maakt. De adviseurs volgen de markt van de projectstoffering op de voet waardoor zij snel kennis maken met nieuwe mogelijkheden op het gebied van materialen en dessins. Zo worden er regelmatig nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Onze projectstoffeerders volgen daarnaast weer trainingen zodat zij ook met de nieuwste materialen en dessins prachtig werk kunnen opleveren. Deze werkwijze maakt dat wij binnen de projectstoffering Rijswijk en omgeving al jaren één van de toonaangevende bedrijven zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Kijk dan op uw gemak even rond op de website. Wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!