Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Roosendaal

Voor ieder bedrijf een passende vloer

Is de vloerbedekking in uw bedrijfspand nodig aan vervanging toe? KantoorFloor is al meer dan 25 jaar actief als projectstoffeerder in de regio Roosendaal. Met ons grote assortiment hebben we een geschikte vloer voor ieder pand, en onze service zorgt ervoor dat het gehele proces soepel voor u verloopt. Zo heeft u zo snel mogelijk een prachtige nieuwe vloer in uw kantoor. Zodra u contact met ons opneemt, plannen we een afspraak in op een voor u gunstig moment, waarop één van onze vakkundige adviseurs bij u op locatie langs kan komen. Deze adviseur zal uw pand bekijken, de goede maten opnemen en uw wensen indexeren. Vervolgens bespreekt hij/zij met u de mogelijkheden, en kunt u een vloer kiezen. Daarna stellen we voor u een vrijblijvende offerte op. 

Kwaliteit en passie

Bij KantoorFloor stellen we zeer hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en aan die van onze dienstverlening. Daarom voldoen alle producten uit ons assortiment aan de gestelde kwaliteits- en milieueisen, en is ons personeel altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ons assortiment en de branche. Kantoorfloor heeft enkele tientallen jaren ervaring in het vakgebied en nog altijd werken wij dagelijks met veel plezier voor onze opdrachtgevers. Bij ons bent u daarom verzekerd van een eerlijk advies en hoogwaardig vakwerk.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering roosendaal
  • projectstoffering roosendaal kantoorfloor
  • projectstoffering roosendaal advies
  • projectstoffering roosendaal inhuren
  • projectstoffering roosendaal laten leggen

Kosten van projectstoffering Roosendaal

Op onze website hebben wij een rekentool ingebouwd, zodat u zelf een inschatting kunt maken van de kosten van een bepaald product (zowel inclusief als exclusief het leggen). Voor ieder type vloerbedekking kunt u de afmetingen van uw ruimte(s) invullen, en u ziet meteen een indicatie van onze vraagprijs. Een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk en geheel vrijblijvend. Mocht u een afspraak willen maken met één van onze adviseurs of vragen hebben over onze service voor projectstoffering Roosendaal, dan zijn wij van maandag tot en met vrijdag op kantooruren telefonisch bereikbaar.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!