Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Rotterdam

Altijd een passende vloer

Is de vloerbedekking in uw bedrijfspand aan vervanging toe? Kantoorfloor is de specialist in projectstoffering Rotterdam. Wij komen graag langs om uw pand te bekijken en u te adviseren over de vloeren die binnen uw bedrijfsruimte passen. Dankzij ons grote assortiment, vindt u altijd een passende vloer.
Wanneer u contact met Kantoorfloor opneemt plannen we samen een afspraak in waarop één van onze adviseurs langskomt. Deze adviseur zal uw pand bekijken en uw wensen indexeren. Vervolgens bespreekt hij/zij met u de mogelijkheden. Daarna kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Projectstoffering door Kantoorfloor

Kantoorfloor stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zowel haar dienstverlening als de materialen waar zij mee werkt. Om op de hoogte te blijven van nieuwe werkwijzen en materialen volgen onze stoffeerders regelmatig trainingen. Daarnaast verdiepen wij ons continu in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van projectstoffering zodat wij u de mooiste producten kunnen aanbieden.
Kantoorfloor heeft enkele tientallen jaren ervaring in het vakgebied en nog altijd werken wij dagelijks met veel plezier voor onze opdrachtgevers. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijk advies en hoogwaardig vakwerk.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering rotterdam advies
  • projectstoffering rotterdam bedrijfspand
  • projectstoffering rotterdam bestellen
  • projectstoffering rotterdam kopen
  • projectstoffering rotterdam leverancier

Neem contact op

Op de Kantoorfloor website hebben wij een rekentool ingebouwd waarmee u zelf een inschatting kunt maken van de kosten van een bepaald product. Van ieder model vloerbedekking kunt u de afmetingen van uw ruimte(s) invullen en zo de prijs van uw vloerbedekking berekenen. U kunt op onze website zoveel berekeningen maken als u wilt.
Face to face spreken met een medewerker van Kantoorfloor? Wanneer u telefonisch contact opneemt kunnen wij direct een afspraak inplannen voor projectstoffering Rotterdam. Van maandag tot en met vrijdag is Kantoorfloor gedurende kantooruren telefonisch bereikbaar. Mocht u vragen hebben dan kunnen wij deze ook altijd telefonisch beantwoorden.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!