In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Schiedam

Een geschikte vloerbedekking uitzoeken

Hebt u één of meerdere ruimtes die u wilt laten stofferen? Kantoorfloor bestaat uit een team van ervaren adviseurs en projectstoffeerders die u een eerlijk advies, ruime keuze en vakkundig werk kunnen bieden. Ons assortiment omvat de mooiste vloeren die vandaag de dag op de markt beschikbaar zijn. Een greep uit de merken die ons assortiment omvat zijn: Desso, Interfloor, Interface en Modulyss.

Projectstoffering Schiedam

De medewerkers van Kantoorfloor zijn allen professionele vakmensen met een passie voor het werk dat zij doen. Wij geloven dat deze passie de kwaliteit van onze service af maakt. De adviseurs volgen de markt van de projectstoffering op de voet waardoor zij op de hoogte zijn van de nieuwe mogelijkheden op het gebied van materiaal en dessin. Zo worden er regelmatig nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Onze projectstoffeerders volgen daarop weer trainingen zodat zij ook met de nieuwste materialen en dessins prachtig werk kunnen opleveren. Deze werkwijze maakt ons binnen de projectstoffering Schiedam en omgeving al jaren één van de toonaangevende bedrijven.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering schiedam advies
  • projectstoffering schiedam bestellen
  • projectstoffering schiedam kopen
  • projectstoffering schiedam leverancier
  • projectstoffering schiedam selecteren

Onderdeel van uw interieur

Wanneer u een afspraak maakt met Kantoorfloor projectstoffering Schiedam komt een adviseur uw pand bekijken en ons assortiment toelichten aan de hand van enkele voorbeelden. De adviseur neemt uw wensen met u door en zal vervolgens adviseren welke materialen en dessins goed zullen werken binnen uw inrichting. Een vloer staat natuurlijk het mooist wanneer deze aansluit bij uw interieur en huisstijl.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!