Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering 's Hertogenbosch

EEN ENTHOUSIAST TEAM VAN SPECIALISTEN

Voor het stofferen van uw vloer heeft Kantoorfloor projectstoffering 's Hertogenbosch een enthousiast team van specialisten klaar staan. Ons team bestaat enerzijds uit ervaren adviseurs die uw ruimte analyseren en uw wensen kunnen omzetten in een concreet voorstel. Anderzijds beschikken wij over een groep professionele stoffeerders die alle kneepjes van het vak beheersen.

Omdat onze adviseurs zich verdiepen in nieuwe producten die op de markt beschikbaar komen zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ons assortiment wordt dan ook regelmatig geüpdatet zodat u een ruime keuze heeft binnen een gevarieerd assortiment.

NIEUWE VLOER KIEZEN

Nadat uw wensen duidelijk zijn adviseren wij u over de mogelijkheden in uw pand. Wij kijken hierbij naar uw interieur en huisstijl zodat de vloer volledig ‘in het plaatje’ past. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunnen wij voor u een passende offerte opstellen. Als u net zo enthousiast bent over het voorstel als wij is het tijd om de vloer te gaan leggen. Dat doen wij uiteraard ook graag voor u.
Onze ervaren stoffeerders komen langs om uw pand te voorzien van een nieuwe ondergrond. Zij gaan vlot en zelfstandig te werk waardoor u hier geen omkijken naar heeft. Via regelmatige trainingen zorgen wij dat onze stoffeerders bekend zijn met alle materialen en dessins. Deze werkwijze maakt ons binnen de projectstoffering Utrecht en omgeving al jaren één van de toonaangevende bedrijven. 

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • Projectstoffering 's-Hertogenbosch
  • Projectstoffering 's-Hertogenbosch Kantoorfloor
  • Projectstoffering 's-Hertogenbosch inhuren
  • Projectstoffering 's-Hertogenbosch kwaliteit
  • Projectstoffering 's-Hertogenbosch advies

PROJECTSTOFFERING 'S HERTOGENBOSCH

Wilt u het assortiment bekijken of alvast een inschatting maken van de materiaalkosten? Op onze website vindt u de verschillende typen vloeren die wij aanbieden van merken als Interface, DLW Flooring, Tarkett en Modullyss.

Kantoorfloor is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar voor al uw (aan)vragen. Wij staan u graag te woord.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!