In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Sliedrecht

Nieuwe vloerbedekking leggen

Wanneer uw vloerbedekking nodig aan vervanging toe is, bent u waarschijnlijk op zoek naar een vakkundige projectstoffeerder die u adviseert en u een uitgebreid assortiment aan mooie modellen kan aanbieden. Dat zijn wij bij uitstek. Bij ons vindt u altijd een vloer die aansluit bij uw wensen en eisen.
Kantoorfloor voldoet aan deze omschrijving. Al meer dan 25 jaar werken wij met veel passie in de projectstoffering Sliedrecht en omgeving. Ons assortiment omvat vele mooie merken die alle hedendaagse mogelijkheden weergeven. Denk hierbij aan merken als: Interface, Tarkett, Forbo en Desso. 

Uw vloer laten stralen

Zodra u contact met Kantoorfloor opneemt plannen we samen een afspraak in waarop één van onze adviseurs langskomt. Deze adviseur zal uw pand bekijken en uw wensen doornemen. Vervolgens presenteert hij/zij u de mogelijkheden. Bij dit advies kijken onze ervaren medewerkers altijd welke vloeren passen binnen de huisstijl van uw bedrijf, plus de kleuren en het interieur van uw pand. Via deze opzet zorgen wij dat u altijd het optimale kunt halen uit de mogelijkheden van uw pand, maar ook binnen uw budget.

Impressie van onze vloeren

  • projectstoffering sliedrecht
  • projectstoffering sliedrecht inhuren
  • projectstoffering sliedrecht advies
  • projectstoffering sliedrecht laten leggen
  • projectstoffering sliedrecht kantoorfloor

Projectstoffering Sliedrecht

Kantoorfloor stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit van de materialen waar zij mee werkt. Onze vloeren voldoen dan ook allen aan de gestelde kwaliteits- en milieueisen. Een ook onze stoffeerders zijn allen bekwame vakmensen die regelmatig trainingen volgen om ook de nieuwste modellen uit ons assortiment fraai te kunnen leggen.

Om een afspraak te maken omtrent projectstoffering Sliedrecht kunt u altijd contact opnemen. Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!