Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projectstoffering Vlaardingen

VLOERBEDEKKING LATEN LEGGEN

Wanneer uw vloerbedekking nodig aan vervanging toe is bent u waarschijnlijk op zoek naar een vakkundige projectstoffeerder die u een eerlijk advies en ruime keuze kunt bieden. Kantoorfloor voldoet aan deze omschrijving. Bij ons vindt u altijd de perfecte vloer voor uw bedrijfspand!
Ons assortiment omvat vele mooie modellen van merken die alle moderne mogelijkheden weergeven. Denk hierbij aan merken als: Forbo, Interface, Desso en Interfloor. Met onze ervaring in projectstoffering Vlaardingen en omgeving, die reeds meer dan 25 jaar bestrijkt, kunnen wij u van een professioneel advies voorzien. 

UW WENSEN

Kantoorfloor is maandag t/m vrijdag gedurende kantooruren bereikbaar om een afspraak te maken. Onze medewerkers komen graag bij u langs om het pand te bekijken en te bespreken welke wensen u heeft. Deze persoon zal vervolgens enkele aanbevelingen doen en van daaruit kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen. 
Bij het geven van advies kijken onze ervaren medewerkers altijd welke vloeren passen binnen de huisstijl van uw bedrijf. Daarnaast besteden wij natuurlijk extra aandacht aan de kleuren en het interieur van uw pand. Door al deze aspecten mee te nemen kunnen wij de vloer in uw pand volledig tot zijn recht laten komen. 

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • Projectstoffering Vlaardingen
  • Projectstoffering Vlaardingen Kantoorfloor
  • Projectstoffering Vlaardingen inhuren
  • Projectstoffering Vlaardingen kwaliteit
  • Projectstoffering Vlaardingen advies

PROJECTSTOFFERING VLAARDINGEN

Kantoorfloor stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit van de materialen waar zij mee werkt. Onze vloeren voldoen dan ook allen aan de gestelde kwaliteits- en milieueisen. En niet alleen aan onze producten stellen wij hoge eisen, onze stoffeerders zijn allen bekwame vakmensen die regelmatig trainingen volgen om ook de nieuwste modellen uit ons assortiment fraai te kunnen leggen. Dát maakt ons binnen de projectstoffering Vlaardingen en omgeving al jaren één van de toonaangevende bedrijven.

Om een afspraak te maken kunt u altijd (telefonisch) contact opnemen. Verder is op onze website ons gevarieerde assortiment te bekijken.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!