Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projecttapijt

Projecttapijt

VOORDELEN VAN PROJECTTAPIJT

Projecttapijt is vloerbedekking van textiel die bestaat uit een drager van jute of kunststof waarop een bovenkant, de pool, is aangebracht van losse draadeinden of lussen van materialen zoals polyamide of wol. Hoewel er in de kantorenmarkt tegenwoordig voornamelijk met tapijttegels wordt gewerkt zal het 'breedtetapijt' voor veel vergaderruimtes en boardrooms nog de voorkeur genieten door zijn luxueuze uitstraling. Tapijt bestaat vandaag de dag in vele uitvoeringen en kleuren, en voldoet daarom aan iedere huisstijl.

Projecttapijt

LEGGEN VAN PROJECTTAPIJT

Aan projecttapijt is de grootst mogelijke zorg besteed. U kunt ervan overtuigd zijn dat het tapijt op het moment dat het ons pand verlaat, volledig beantwoordt aan de specificaties zoals die in de betreffende productdocumentatie zijn opgenomen. Projecttapijt krijgt echter pas definitief gestalte in uw interieur. Daarom is het van groot belang dat u de aanwijzingen nauwkeurig opvolgt. Alleen dan bent u zeker van een optimaal resultaat. Tapijt leggen is een ambacht en vergt veel aandacht.

IMPRESSIE VAN ONZE VLOEREN

  • projecttapijt expert
  • projecttapijt
  • projecttapijt leverancier kopen
  • projecttapijt
  • projecttapijt bestellen

Aandachtspunten Kantoorfloor projecttapijt

Tapijt leggen is een  ambacht en vergt veel aandacht. Onderstaand
enkele punten waar u op moet letten

  •  Voor u tot verwerking van Desso projecttapijt overgaat, is een nauwgezette inspectie van vloer en materiaal essentieel.
  •  Bij tapijttoepassing vraagt de ondervloer altijd bijzondere aandacht. Deze vormt letterlijk de basis waarop het tapijt zijn kwaliteiten en eigenschappen aan de dag moet leggen. Aspecten zoals vochtigheid, egaliteit en drukvastheid zijn daarbij van het grootste belang.
  •  In koude en vochtige perioden moet het tapijt minimaal 24 uur acclimatiseren binnen de omgeving waarin het wordt gelegd. Pas daarna kunt u met de verwerking beginnen. Tijdens het leggen van projecttapijt is bovendien werktemperatuur van ten minste 15,0 graden Celsius noodzakelijk.
  • De relatieve vochtigheid kan, zeker bij het plakken, ook van invloed zijn. Let hiervoor op de aanwijzingen van de lijmleverancier.

KantoorFloor heeft de gehele projecttapijt collectie van Desso online. U kunt alle kleuren online bekijken of er een staal van bestellen en het echt voelen. Door onder de button “Online Offerte” uw benodigde oppervlakte in te vullen kunt u direct  zien wat het u gaat kosten. Tevens bestaat er de mogelijkheid het inclusief het verwerken te laten berekenen. Klik HIER voor de gehele collectie.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!