In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten.
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

Projecttapijt leverancier

Een mooie luxueuze uitstraling

Tapijttegels hebben het 'breedte tapijt' in de zakelijke markt veelal vervangen. Desondanks geven veel bedrijven in vergaderruimten en boardrooms nog wel de voorkeur aan tapijt. Dit komt voornamelijk door de mooie luxueuze uitstraling die tapijt uitstraalt. Of u nu tapijt wilt laten leggen in een vergaderruimte of in uw hele kantoor, Kantoorfloor kan u helpen met het kiezen en leggen van de moooiste tapijten.
Kantoorfloor biedt als projecttapijt specialist een uitgebreid assortiment aan van producten die verkrijgbaar zijn in vele uitvoeringen en kleuren. Binnen ons assortiment is voor iedere huisstijl wel een mooi bijpassend dessin te vinden. Online kunt u alle producten bekijken. Wilt u de stoffen in het echt bewonderen? Bestel dan enkele stalen of maak een afspraak met één van onze adviseurs. 

Presentatie van projecttapijt

Aan een product als projecttapijt besteden wij veel aandacht. Wanneer een tapijt ons pand verlaat voldoet deze volledig aan de specificaties zoals die vermeld staan in de betreffende productdocumentatie. Een belangrijk onderdeel dat de kwaliteit van het projecttapijt mooi naar voren laat komen is de manier waarop deze gelegd is. Via de instructies bij het tapijt kunt u het tapijt zelf leggen. Om te garanderen dat ons product volledig tot haar recht komt in uw kantoorpand raden wij echter altijd aan om het tapijt ook door ons te laten leggen. Wij zijn meer dan een projecttapijt leverancier en bieden een ervaren team aan vakmensen die allen hun vak verstaan.

Impressie van onze vloeren

  • projecttapijt leverancier

KantoorFloor projecttapijt leverancier

Het leggen van tapijt is een echte ambacht. Hoe meer ervaring men heeft opgedaan, en hoe meer training men heeft gevolgd, hoe precieser en mooier het tapijt gelegd kan worden. Kantoorfloor heeft goed getrained personeel dat met passie voor het vak het optimale uit uw tapijt kan halen. Een ander zeer belangrijk onderdeel bij het leggen van tapijt is de ondervloer. De ondervloer is letterlijk de basis waarop het tapijt haar kwaliteiten en eigenschappen zal blootleggen. Aspecten als vochtigheid, egaliteit en drukvastheid hebben een grote invloed op de presentatie van het product.
Kantoorfloor heeft een team van vakmensen in dienst die al vele panden hebben voorzien van een prachtig projecttapijt. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons op werkdagen tot 17.00 uur telefonisch en per mail bereiken. Ook voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak kunt u ons altijd benaderen. Wij voorzien u graag van de gewenste informatie.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!