Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

PVC design vloer

Het gemak van een PVC design vloer

De kunststof polyvinylchloride (PVC) wordt veel gebruikt voor het produceren van vloeren. PVC vloeren, ook wel aangeduid als vinyl, zijn zeer eenvoudig schoon te maken en zijn daarom een hygiënisch vloeroppervlak. Afnemen met een vochtige doek is vaak alles wat er hoeft te gebeuren.
De warmtegeleiding van PVC vloeren is uitstekend. PVC vloeren laten de warmte goed door wat resulteert in lagere stookkosten. Bovendien zijn de vloeren vochtbestendig, de vloeren zetten niet uit en zullen ook niet krimpen wanneer deze met vocht in aanraking komen. Daarnaast zijn PVC vloeren ook nog eens geluiddempend en kleurvast. 

Kantoorfloor voor al uw vloeren

PVC vloeren kunnen allerlei verschillende ontwerpen hebben. Fanstasiedessins, maar ook ontwerpen als hout, parket of zelfs metalen traanplaat. Zo kunt u uw bedrijfspand altijd van een stijlvolle uitstraling voorzien, ongeacht waar u naar op zoek bent. Met een PVC design vloer kunt u uw pand van een door u gewenste sfeer voorzien. Kies wat u uit wilt stralen, en wij hebben voor u de perfecte PVC design vloer.
Kantoorfloor en vloeren gaan al tientallen jaren als een perfecte combinatie samen. Wij leveren vloeren van hoge kwaliteit en leggen deze door middel van hoogstaand vakwerk. Bekijk ons assortiment online op deze site. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen. Met veel plezier staan wij u te woord!

Impressie van onze vloeren

  • PVC design vloer
  • PVC design vloer kopen
  • PVC design vloer laten leggen
  • PVC design vloer advies
  • PVC design vloer kantoorfloor

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!