In verband met de feestdagen zijn wij van maandag 25 december 2023 t/m maandag 1 januari 2024 gesloten. Dinsdag 2 januari 2024 zijn wij weer bereikbaar. KantoorFloor wenst u alvast fijne feestdagen en een succesvol 2024!
Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

PVC-expert

Het gemak van PVC

De kunststof polyvinylchloride (PVC) wordt veel gebruikt voor vloerbedekkingen, en dat is niet voor niets. Een vloerbedekking van dit materiaal, ook wel aangeduid als vinyl, is bijvoorbeeld heel eenvoudig schoon te maken. Afnemen met een vochtige doek is vaak al genoeg. Daarnaast is de vloer zeer duurzaam, en heeft hij weinig onderhoud nodig.
De warmtegeleiding van PVC vloerbedekking is uitstekend. PVC vloeren laten de warmte goed door wat resulteert in lagere stookkosten. Bovendien zijn de vloeren vochtbestendig: de vloeren zetten niet uit en zullen ook niet krimpen wanneer deze met vocht in aanraking komen. Daarnaast is PVC vloerbedekking ook nog eens geluiddempend en kleurvast. 

Kantoorfloor de PVC-expert

Bij PVC-expert KantoorFloor kan een PVC-vloer in vele verschillende dessins worden uitgevoerd. Of u nu een natuurlijke look wilt, zoals hout, of juist een kleurrijk fantasieontwerp: KantoorFloor kan u ermee helpen. In ons ruime assortiment zijn vele soorten vloeren opgenomen, die allemaal in talloze dessins te verkrijgen zijn.
KantoorFloor levert al tientallen jaren vloeren van topkwaliteit, en is daarmee dé PVC-expert. Ons volledige assortiment vindt u terug op deze site. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen. Met veel plezier staan wij u te woord!

Impressie van onze vloeren

  • pvc-expert
  • pvc-expert kantoorfloor
  • pvc-expert inhuren
  • pvc-expert advies
  • pvc-expert werkwijze

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!