Uitstekende klantwaardering
Advies op maat
Snel een offerte
Gratis stalen

De staal is toegevoegd aan uw stalen.

Ga verder met selecteren
Naar Uw Stalen
KantoorFloor - Uw specialist voor zakelijke vloeren

PVC-specialist

Het gemak van een PVC vloer

De kunststof polyvinylchloride (PVC) wordt veel gebruikt voor vloerbedekkingen, en dat is niet voor niets. Een vloerbedekking van dit materiaal, ook wel aangeduid als vinyl, is bijvoorbeeld heel eenvoudig schoon te maken. Afnemen met een vochtige doek is vaak al genoeg. Daarnaast is de vloer zeer duurzaam, en heeft hij weinig onderhoud nodig.
De warmtegeleiding van PVC vloerbedekking is uitstekend. PVC vloeren laten de warmte goed door wat resulteert in lagere stookkosten. Bovendien zijn de vloeren vochtbestendig:de vloeren zetten niet uit en zullen ook niet krimpen wanneer deze met vocht in aanraking komen. Daarnaast is PVC vloerbedekking ook nog eens geluiddempend en kleurvast. 

Kantoorfloor de PVC-specialist

Een PVC-vloer kan op vele manieren worden uitgevoerd. Of u nu een natuurlijke look wilt, zoals hout, of juist een kleurrijk fantasieontwerp: KantoorFloor kan u ermee helpen. In ons ruime assortiment zijn vele soorten vloeren opgenomen, die allemaal in talloze dessins te verkrijgen zijn.

 KantoorFloor levert al tientallen jaren vloeren van topkwaliteit, en is daarmee dé PVC-specialist. Wjij helpen u altijd aan een mooie vloer. Ons volledige assortiment vindt u terug op deze site. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen. Met veel plezier staan wij u te woord! 

Impressie van onze vloeren

  • pvc specialist
  • pvc specialist kantoorfloor
  • pvc specialist advies
  • pvc specialist laten leggen
  • pvc specialist werkwijze

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen
9.5/10 25 beoordelingen
Forbo Interface Modulyss Nora Objectflor Tarkett
Vragen of interesse? Neem contact met ons op!